Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koncert Madonny

amalfi

Recommended Posts

jako ze 14 sierpnia przypada I rocznica ślubu moich dzieci -zakupiłam im w prezencie bilety na to widowisko (chociaz sa milosnikami zupełnie innego nurtu ) ..... ale uważam ,że trzeba skosztować wszystkiego i nie żałować ,że sie czegoś nie zrobiło jak była okazja :lol:

Amalfi -jedź i chwal sie wszystkim na około ..... nikomu krzywdy nie robisz :D w życiu trzeba kierować sie zdrowym -własnym rozsądkiem ,a nie krzyczeć z krzykaczami :roll:

Tak też zrobię 8)

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jako ze 14 sierpnia przypada I rocznica ślubu moich dzieci -zakupiłam im w prezencie bilety na to widowisko (chociaz sa milosnikami zupełnie innego nurtu ) ..... ale uważam ,że trzeba skosztować wszystkiego i nie żałować ,że sie czegoś nie zrobiło jak była okazja :lol:

Amalfi -jedź i chwal sie wszystkim na około ..... nikomu krzywdy nie robisz :D w życiu trzeba kierować sie zdrowym -własnym rozsądkiem ,a nie krzyczeć z krzykaczami :roll:

Tak też zrobię 8)

no ...ino raniutko do koscioła :lol:

Amalfi mam jedno pytanie bo nie orientuje się w temacie . Czy bilety na ten koncert są już dawno wyprzedane czy też coś zostało ?

Sprzedały się w 20 minut, ale jeszcze chyba można kupić. Niektórzy przeliczyli się z kasą albo kupili żeby zarobic. Jak zwykle przy tego typu imprezach.

:p:P

ooops!(...)

Nie miałem najmniejszego zamiaru brać udziału w dyskusji :D:D

Jakoś trudno mi uwierzyć 8) .Mam jednak wrażenie,że kolega uwielbia wręcz brać udział we wszystkich dyskusjach.Co więcej-mieć w nich jedyne i niezaprzeczalne ostatnie zdanie.Ale i tacy ludzie są na świecie potrzebni :D Pzdr.

Ty to chyba o klumpie się tu rozwodzisz :roll:

amalfi-zdurniałaś co?,i myślę,że teraz masz minę jak Twój znajomy z nicka :D :lol:

Mniej więcej taką. :) W moim domu tak sie o ludziach nie mówi, ale to mój dom.

Jestem ciekawa, komu należy podawać rękę i na czyje koncerty wypada chadzać? Pytanie skierowane do ludzi mających w swym mniemaniu patent na jedyną słuszną rację.

ps. nie przypominam sobie, aby ktos się dokładał do moich biletów i za swoje pieniądze mogę sobie ogladać całe stada krów.

Na naszym forum coraz więcej takich ludzi.Może by tak założyć nowy wątek w psychologu z dopiskiem"jakaś plaga"? 8) :wink:

Iza, ja to się takimi wpisami nie przejmuję, bo znam wielu KONESERÓW – efekciarzy, którzy jak do kina, to tylko la Nouvelle Vague. Jak kolekcja płyt, to Rachmaninow, Nalepa czy Deep Purple. W bibliotece Dostojewski, Cortazar i Marquez. A wystarczą 3 kieliszki i przy „Majteczkach w kropeczki” największy kozak na weselu, a pod kołdra jak żona nie widzi „Z pamiętnika Fanny Hill”.

Witam,

A ja muszę pozbyć się biletów na Madonnę... Mieliśmy jechać całą paczką - nie pojedziemy w ogóle. Proponuję parę (2) ode mnie, drugę parę w imieniu kolegi - po cenie nominalnej 220zł/szt. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie.

Pozdrawiam

Krzysiek

no patrzcie ludziska akcja mocheru przynosi efekty

• 3 weeks później...

OK, wybieram wieloznaczny i zagadkowy przekaz:

"Ciotki, jadę sie dobrze bawić i Halina Wypieka Dobre Pierniki :o

8)

Nie, nie!

"Ciotki, jadę sie dobrze bawić i Heniek, wsiadaj do poloneza!"

To sie bedzesz musiała, amalfi, tłumaczyc co to za Heniek i skąd masz poloneza, a o Madonnie to juz nikt nie będzie pamiętał :-)

Bawcie się dobrze, obie z córką!

Ciotkom nic nie mów, jeszcze by chciały z Wami pojechac :wink:

Pamiętajcie, zyrafy wchodza do szafy!

Co za akcja jakaś. Niebywałe. To tak jak by mi sąsiad zabronił urządzać wesele, bo on ma akurat żałobę. Żyjcie i pozwólcie żyć innym. Jedni niech idą do kościoła albo na pielgrzymkę, inni na koncert, albo balangę. A ubliżanie komuś w imię chrześcijańskich ideałów jest chyba całkowitym ich zaprzeczeniem.

Prowokacja jak prowokacja. Jak by mohery się tak nie zdrowo nie podniecały to by i pewnie plakatu nie było. Zainteresowani koncertem nie zauważyliby nawet że to jakaś szczególna data jest.