Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WASZE OPINIE O KABINIE PRYSZNICOWEJ.

michalek77

Recommended Posts

Nie polecam. Mam taką kabinę tylko w wersji dwuosobowej - sporo się o niej rozpisałam w tym wątku http://forum.muratordom.pl/czy-warto-kupic-firmowa-kabine-czy-chinska,t158387.htm - rzuć okiem.

My z całego wyposażenia kabiny używamy praktycznie jedynie prysznic, deszczownicę i radio, cała reszta bajerów została włączona może ze 3 razy. A na jej czyszczenie tracę 2 godziny... :x

Moim zdaniem naprawdę nie ma sensu, lepiej kupić fajną kabinę, panel i deszczownicę.

1. to jest chińszczyzna, ale w miarę uczciwa. Trochę jednorazowa - po jakims czasie będzie ciężej chodzić, trochę się zakamieni, ale posłuży uczciwe 10 lat

2. kup, nie powinno byc za drogie, jak się znudzi, to zmienisz

3. licz się z tym, że to jednorazówka - jak się coś popsuje, to raczej nie do naprawienia

Z tymi masażami to jakz rowerem stacjonarnym:) , chociaż rower może robić za wiezak na ciuchy , a ten to zwiększy sprzątanko. :lol: Nie mam , ale tak z dośiwdczenia rodzinnego ,pt wanna wypasiona z tysiącem bajerów, nie zdaje egzaminu. Popryskasz się raz czy dziesięć , a potem chęci miną i weż potem to czyść.

A ja przed zakupem takiego wynalazku na pewno sprawdziłbym 4 sprawy:

1) jaka firma jest producentem tej kabiny

2) czy ta firma ma przedstawicielstwo w Polsce

3) czy ta firma ma serwis w Polsce

4) czy te wszystkie bajery są mi faktycznie potrzebne

Jeżeli ta kabina jest sprzedawana przez małą firmę, a punkty powyżej są niespełnione to tak jakbyś kupował kabinę bez gwarancji, a 2 klocki to trochę kasy. Ja za te pieniądze kupiłem prostą narożną kabinę, ale myślę, że posłuży mi o wiele dłużej niż taki wynalazek.