michalek77 22.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Potrzebujemy w swojej łazience kabiny 80x80 i natknęliśmy się na allegro na coś takiego.http://www.allegro.pl/item694078520_kabina_prysznicowa_z_hydromasazem_brodzik_80_80.htmlBardzo prosimy o wszelkie opinie na jej temat. A może macie coś innego podobnego godnego polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 23.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja tam nie jestem za hydromasażami. Poużywa się kilka razy na początku, a potem zapomina. Z czyszczeniem dramat, bo tyle załamań i dysz itp... Jak już się używa to buczy jak traktor. Ja kupiłam najzwyklejszą kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 23.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Nie polecam. Mam taką kabinę tylko w wersji dwuosobowej - sporo się o niej rozpisałam w tym wątku http://forum.muratordom.pl/czy-warto-kupic-firmowa-kabine-czy-chinska,t158387.htm - rzuć okiem. My z całego wyposażenia kabiny używamy praktycznie jedynie prysznic, deszczownicę i radio, cała reszta bajerów została włączona może ze 3 razy. A na jej czyszczenie tracę 2 godziny... Moim zdaniem naprawdę nie ma sensu, lepiej kupić fajną kabinę, panel i deszczownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
straga 24.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 1. to jest chińszczyzna, ale w miarę uczciwa. Trochę jednorazowa - po jakims czasie będzie ciężej chodzić, trochę się zakamieni, ale posłuży uczciwe 10 lat2. kup, nie powinno byc za drogie, jak się znudzi, to zmienisz3. licz się z tym, że to jednorazówka - jak się coś popsuje, to raczej nie do naprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalek77 25.07.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dzięki za rady ale jestem nieco skołowany i nie wiem co robić Jedni doradzają, inni odradzają... A nie ma nikt takiej kabiny w domu? Nie chciałbym wpakować się w jakieś badziewie. Ciężko znaleźć fajną kabinkę 80x80 półokrągłą i z głębokim brodzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Z tymi masażami to jakz rowerem stacjonarnym:) , chociaż rower może robić za wiezak na ciuchy , a ten to zwiększy sprzątanko. Nie mam , ale tak z dośiwdczenia rodzinnego ,pt wanna wypasiona z tysiącem bajerów, nie zdaje egzaminu. Popryskasz się raz czy dziesięć , a potem chęci miną i weż potem to czyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driuszG 26.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 A ja przed zakupem takiego wynalazku na pewno sprawdziłbym 4 sprawy:1) jaka firma jest producentem tej kabiny2) czy ta firma ma przedstawicielstwo w Polsce3) czy ta firma ma serwis w Polsce4) czy te wszystkie bajery są mi faktycznie potrzebne Jeżeli ta kabina jest sprzedawana przez małą firmę, a punkty powyżej są niespełnione to tak jakbyś kupował kabinę bez gwarancji, a 2 klocki to trochę kasy. Ja za te pieniądze kupiłem prostą narożną kabinę, ale myślę, że posłuży mi o wiele dłużej niż taki wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts