siemka 22.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Mam serdeczne zapytanie do forumowiczow.......czy Ktos z Was malował z zastosowaniem pistoletu firmy Wagner....http://www.allegro.pl/item693522543_wagner_pistolet_w665_hvlp_wall_perfect.html....przepraszam za link z allegro, ale na stronie wagnera jest fotka nieco droższej wersji, a mi wlasnie chodzi o taki model, który w supermarkiecie można dostac za ok. 500 złotych.Wracając do pytania....czy to urzadzenie jest warte zakupu ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whoever 23.07.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 malowano nam dom pistoletem - nie był to taki ale zasada działania jest ta sama. jeżeli moc sprężarki będzie za mała to będziesz musiał rozcieńczyć farbę i malować więcej jak jeden raz. szybciej ale możliwe że więcej razy niż wałkiem.minusem jest brak skutecznej/szybkiej metody odcinania kolorów farb.dlatego tez dla nas wynajęta usługa skończyła się na podkładzie, malowaniu sufitów, garażu i pomieszczeń gospodarczych. Mamy kawal chałupy ale malowanie trwało tylko 2 dni.trzeba wszystko bardzo dobrze zabezpieczyć - farba dostaje się nawet pod niedoklejana taśmę malarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabelo76 23.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 hm... siemka: a po co ci taki pistolet? myslisz ze pomalujesz szybciej niz walkiem? zapomni o tym. Nie ta klasa sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 23.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 hm... siemka: a po co ci taki pistolet? myslisz ze pomalujesz szybciej niz walkiem? zapomni o tym. Nie ta klasa sprzetu. Kurcze pieczone....bolą mnie juz raczki......a może jakiś polecicie pistolecik do spreżarki.......mozna ja ostatecznie wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts