woxtek 23.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam. Mam pytanie dotyczące cen wykończeńówki:Nie znalazłem na forum cen ułożenia podłogi drewnianej na legarach. Ceny dotyczą samej robocizny. Deska sosnowa -szer. standard.1.Przygotowanie egarów pod podłoge - 50 zł.m.kw2.Ułożenie (bez cyklinowania i lakierowania) desek- 50 zł Poza tym robię rozeznanie co do ocieplenia i położenia płyt gipsowych na poddaszu-również ceny samej robocizny:Mam ofertę:1.Ścianki działowe ze szkieletu drewnianego - 30 zł.mk.w2.Ścianki działowe ze szkieletu metalowego- 35 zł m.kw3.obłożenie szkieletu płytą GK- 10 zł/m.kw4.Szpachlowanie+malowanie płyty- 20 zł/m.kw5.Obłożenie sufitów i skosów poddasza szalówką- 40 zł/m/kw6.obłożenie sufitów i skosów płytą OSB7.Oceiplenie wełną mineralną połaci dachowej poddasza- dwie warstwy- 16 zł/m.kw8.Wykonanie dylatacji- pustki powietrznej wentylacyjnej- dotyczy ocieplenia wełną mineralną połaci dachowej- 10 m.kw Buduje w okolicach Warszawy. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts