Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brak weny lub też zmęczenie materiału ;)

jaksie

Recommended Posts

Przy kolorach w pokoju dziennym się poddałam i zadzwoniłam do kuzynki zajmującej się wystrojem, podała mi konkretne kolory, które na ślepo zamówiłam, mieszane na farbie sigma, pozostałe do pokojów dobierałam sama i jednak próbka a kolor na ścianie to inna bajka, na szczęście nam się podoba, a od kolorów podanych przez kuzynkę nie mam zastrzeżeń (chodziło o ecru i ciepły popielaty). Za jej radą malowaliśmy wyrazistymi kolorami po max dwie ściany, te na które pada duzo światła. Żałuję trochę, że nie zaryzykowałam bardziej z popielem, świetnie się komponuje z jasnym ecru, może przy następnym malowaniu :) i cały dół mamy właśnie tak pomalowany i jest spokojnie i pastelowo (po za kuchnią i wiatrołapem - które wyszły nieco bardziej zielono niż myslałam)

przytłacza mnie teraz konieczność wybrania baterii - i wzornictwo i ceny, bo na szczęście biały montaż mam ustalony od dawna, zostały tylko kabiny, płytki łazienkowe i ich połączenia, które wymyśliłam, sprawdziły się świetnie i wszystkim się podobają, mimo że jak słyszeli to krytykowali, ze nie pasuje

o dodatkach na razie nie myślę, bo mam wyprany mózg

można prosić o fotki :)