jaksie 23.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Pytałam juz w pokrewnych wątkach,ale jakos nie dostałam konkretnych odpowiedzi.Cały dół domu będe mieć w szarych płytkach w połączeniu z z drewnopodobnymi. Jaki proponujecie cokół?Spotkałam się tutaj z opnią, że cokół z płytek nie wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 23.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 jaksie jesli mozna wiedziec jakie plyki kladzieszja rowniez chce polaczyc drewnopodobne z szarymi i rowniez nurtuje mnie ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.07.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Szare płytki z Porcelanosy Ferroker Aluminio do tego Porcelanosa Roble Cognac "deski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 23.07.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jaksie To zależy też od tego czy w większości mieszkania masz płytki szare czy te drewnopodobne. Miałam podobny dylemat na swoim pierwszym mieszkaniu i wybrałam cokół drewnopodobny ma całości. Wyszło bardzo dobrze.Przy okazji podsuwam pomysł wpuszczenia cokołu w ścianę. Co o tym sądzicie? O tak:http://images50.fotosik.pl/167/f7c3544399a7c9c4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 23.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ja chce polaczyc serenissime kolekcja timber z szarymi matowymi duzymi kaflami ale nie wiem jezscze jakimi ( taki surowy betonowy szary kolor) Tez zastanawiam sie co dac wkolo bo drewno bedzie srodkiem a bokami szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 23.07.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A może jakieś udające stal szlachetną czy aluminium? Skoro płytki "betonowe" mogłoby być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.07.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Moje nie są betonowe. Mają takie delikatne przetracia wpadające w beż. Myślałąm o listwach pod kolor "desek" ale wszędzie stykałayby się z szarymi płytkami, bo deski mam tylko środkiem salonu i taką ramkę w jadalni. Na obrzeżech wszędzie szarość, w korytarzu tylko szarosć. No i jesli pod kolor "drewnianych" to z czego wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Łączę się z Wami w poszukiwaniach. Prawie cały dół mam w szarych, drewnopodobnych płytkach i też ugrzęzłam na etapie poszukiwań listwy. Znalazłam plastikowe z cezara ale nie taka szarośc , myślałam o takich do malowania ale nie do końca jestem przekonana. Pomalowałabym pod kolor podłogi, tylko takie listwy sa twarde (drewno lub utwardzony styropian) a wolałabym te, które dopasowuja się do scian i jest miejsce na schowanie kabla. jaksie, kasiakp a może wrzucicie jakies fotki, łatwiej bedzie cos doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 kasiakp a który kolor serenissimy wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 kasiakp a który kolor serenissimy wybrałaś? country sued Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 kasiakp a który kolor serenissimy wybrałaś? country sued super, tez mi sie bardzo podobały. Będę czekac na fotki z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A może jakieś udające stal szlachetną czy aluminium? Skoro płytki "betonowe" mogłoby być fajnie iwcia43 a widziałas takie? Masz namiary, fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 24.07.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ktoś pisał na forum, że kupił takowe w LM za cenę bodajże 28 pln. Ale nie jestem w stanie stwierdzić kto i w którym wątku. Mi też kołata ten pomysł po głowie i chętnie bym je zobaczyła na żywo.Niestety ja się na nie nie natknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts