chapeau1234 23.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam,Tak jak w tytule, poszukuję brakuje mi jednej płytki gresu polerowanego 50x50. W 2007 był dostępny we wszystkich supermarketach budowalnych w cenie promocyjnej ok. 50 zł/m. to sa szare płytki. Teraz tez jest ten gres w sklepach, ale inna partia i inny odcień. Może komus została jedna płytka. robiliśmy teraz mały remont i włąnie jednej brakuje. PozdrawiamAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 proponuję wstawić zdjecie[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.07.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja mam szary gres z Praktikera z tego okresu. Wklej zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chapeau1234 26.07.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Az mi serce podskoczyło, wieczorem wkleję zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chapeau1234 28.07.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Próbuję wstawić zdjęcie i jestem chyba straszna ciemnota, bo jakoś go ciągle nie widać. Czy mogłabym wysłać to zdjęcie na maila. Tak jakbym mogła opisac te płytki to są szare, bez żadnych wzorków, polerowane tak jak głeboko się w nie wpatrzeć to widac jakby chmurki, sama nie wiem. Bardzo zależy mi na tej płytce , po remoncie mam centralna dziurę na środki przedpokoju, dzieci omijają ja wilekim łukiem, ostatnia która miała byc wklejona ma wadę, bardzo widoczną, a dokupić nie można bo obecnie jest inna partia i ma inny odcień.Agnieszka [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts