ubek 23.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witajcie. Mój problem polega na tym, że nigdzie nie mogę znaleźć tych worków. Firma odbierająca smieci przysłała pismo,ze posegregowane odpady w workach innych niż przezroczyste traktowane będą jak zwykła śmieci. Jak do tego podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 23.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witajcie. Mój problem polega na tym, że nigdzie nie mogę znaleźć tych worków. Firma odbierająca smieci przysłała pismo,ze posegregowane odpady w workach innych niż przezroczyste traktowane będą jak zwykła śmieci. Jak do tego podejść? Zapytać firmę, gdzie takie kupić. Może sami sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 23.07.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt (chyba 80l). Trochę drogo, zważywszy że za 120 l worek niesegregowanych płacę 5 PLN. Oczywiście nie ma innego wyboru, trzeba tak będzie zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 23.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt (chyba 80l). Trochę drogo, zważywszy że za 120 l worek niesegregowanych płacę 5 PLN. Oczywiście nie ma innego wyboru, trzeba tak będzie zakupić. Np. 29 groszy za 120 litrowy, pakowane po 25 szt. A gdzie? Zapytaj wujka Google "worki na śmieci bezbarwne OR przezroczyste OR transparentne" I żeby nie być gołosłownym: Worki na odpady 120l LDP bezbarwne Cena netto: 5.90 PLN Cena brutto: 7.20 PLN Nr kat.: 0189 Wielkość: 120l Grubość: LDP Ilość sztuk na rolce: 25 Kolor: bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 23.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 u nas remondis życzy sobie 2 zł za worek, (żółty, zielony, niebieski w zależności od tego na co) więc 0,70 za worek to chyba dobra cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 24.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt (chyba 80l). Trochę drogo, zważywszy że za 120 l worek niesegregowanych płacę 5 PLN. Oczywiście nie ma innego wyboru, trzeba tak będzie zakupić. Jestem pełen uznania dla Ciebie!!! U nas zakład rozdaje za darmo kolorowe worki do segregacji odpadów /oczywiście tylko osobom od których odbierają niesegregowane/ a i tak nie wszyscy chcą się w to bawić i ta cała segregacja idzie jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 24.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a u mnie jest jeszcze lepiej - były kiedyś powystawiane kosze na szkło, plastki ale mądre glowy w gminie wydedukowały że ludzie nie umieją segregować smieci i nie wrzucaja czystych butelek więc zlikwidowali wszystko a firma odbierająca normalne śmiecii nie prowadzi zbiórki posegregowanych. Ot taka ekologia inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 24.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a u mnie jest jeszcze lepiej - były kiedyś powystawiane kosze na szkło, plastki ale mądre glowy w gminie wydedukowały że ludzie nie umieją segregować smieci i nie wrzucaja czystych butelek więc zlikwidowali wszystko a firma odbierająca normalne śmiecii nie prowadzi zbiórki posegregowanych. Ot taka ekologia inaczej. Średnio z takiej zbiórki udaje się odzyskać w najlepszym układzie ok. 30% sórowców wtórnych, a normalną praktyką jest wyworzenie tych kontenerów bezpośrednio na składowisko /bo jakoś nie ma chętnych do grzebania np.: w zużytych pampersach/ więc po co oszukiwać siebie i mieszkańców że niby jakaś zbiórka jest? Szczeże mówiąc to ta selektywna zbiórka w pojemnikach to jest po prostu marnowanie pieniędzy i szczyt hipokryzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 24.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt U nas zakład rozdaje za darmo kolorowe worki do segregacji odpadów a ja czasem mam wrażenie, że chcą mnie zniechęcić do sortowania, nie dość, że każą płacić za worki, to sortowane śmieci muszę zanosić na sąsiednią ulicę... z kartonem i plastikiem nie ma problemu, ale worek szkła już swoje waży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 24.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 masz fanaberie i chcesz sortować? to cierp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 26.07.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt (chyba 80l). Trochę drogo, zważywszy że za 120 l worek niesegregowanych płacę 5 PLN. Oczywiście nie ma innego wyboru, trzeba tak będzie zakupić. Np. 29 groszy za 120 litrowy, pakowane po 25 szt. A gdzie? Zapytaj wujka Google "worki na śmieci bezbarwne OR przezroczyste OR transparentne" I żeby nie być gołosłownym: Worki na odpady 120l LDP bezbarwne Cena netto: 5.90 PLN Cena brutto: 7.20 PLN Nr kat.: 0189 Wielkość: 120l Grubość: LDP Ilość sztuk na rolce: 25 Kolor: bezbarwny Łatwiej by Ci było gdybyś wstawił link ale i tak dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 26.07.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt (chyba 80l). Trochę drogo, zważywszy że za 120 l worek niesegregowanych płacę 5 PLN. Oczywiście nie ma innego wyboru, trzeba tak będzie zakupić. Jestem pełen uznania dla Ciebie!!! U nas zakład rozdaje za darmo kolorowe worki do segregacji odpadów /oczywiście tylko osobom od których odbierają niesegregowane/ a i tak nie wszyscy chcą się w to bawić i ta cała segregacja idzie jak krew z nosa Każdy powinien mieć świadomość, ze po nas przyjdą następni i nas ocenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 28.07.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzwoniłem, jasne że sprzedają - po 70 gr/szt (chyba 80l). Trochę drogo, zważywszy że za 120 l worek niesegregowanych płacę 5 PLN. Oczywiście nie ma innego wyboru, trzeba tak będzie zakupić. Np. 29 groszy za 120 litrowy, pakowane po 25 szt. A gdzie? Zapytaj wujka Google "worki na śmieci bezbarwne OR przezroczyste OR transparentne" I żeby nie być gołosłownym: Worki na odpady 120l LDP bezbarwne Cena netto: 5.90 PLN Cena brutto: 7.20 PLN Nr kat.: 0189 Wielkość: 120l Grubość: LDP Ilość sztuk na rolce: 25 Kolor: bezbarwny Łatwiej by Ci było gdybyś wstawił link ale i tak dzięki. No nie, nie dość wędki to jeszcze i rybkę? Druga dziesiątka wyników: http://sklep.fairplayplus.pl/index.php/shop/shop_product/182/Worki-na-odpady-120l-LDP-bezbarwne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 29.07.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dzięki, lubię rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts