janek5 23.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Czy ktoś wie , gdzie w trójmieście jest firma , która handluje płytkami Atlas Concorde. Najlepiej w Rumi i czy wogóle ten producent robi dobre płytki , bo słyszałem , że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wosk96 23.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Nie wypowiem się odnośnie pierwszej części pytania - to nie mój rejon Co do jakości: mam położone płytki Glow Sun Atlas Concorde w salonie, gabinecie i kuchni - nie mam zastrzeżeń, piękny złoty odcień, wymiary trzymają idealnie - glazurnik ani razu nie "pisnął" że coś jest nie tak. Musiałem dokupić parę metrów z innej serii i mimo obaw nie różnią się zauważalnie, co tez uznaję za pozytyw. Tylko cena jak dla mnie mniej pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola111 29.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Przedstawicielem fabryki Atlas Concorde w trójmieście jest firma Harimex Bis.Kupowałam u nich całe wyposażenie do łazienki. m.i.n. seria Doga , która jak na moje oko jest najwierniejszym odzwierciedleniem imitacji drewna.Bardzo miła i fachowa obsługa.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witajcie! Mam pytanko,w zwiazku z tym,ze mamy w planach zerwanie plytek i polozenie nowego gresu to chodzimy i patrzymy na rozne gresy. Wpadl nam w oko gres polerowany firmy Atlas concorde i Paniw sklepie powiedziala mi,ze tego gresu na pewno nie trzeba po polozeniu impregnowac ..no i ja teraz nie wiem,wszędzie czytam ,ze gres się impregnuje a ona mi twierdzi,ze nie trzeba i w zwiazku z tym pytam Was ,moze wiecie czy gres firmy atlas cocorde się impregnuje czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavek_ 20.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witaj. Ogolnie rzecz biorąc każdy gres polerowany ze wzglądu na swoją strukture trzeba impregnować (nie ma szkliwa a są otwarte pory w który wnikają zanieczyszczenia). Jedynie gres może miec lub nie miec -zalezy od producenta- wosk zabezpieczający. Obawiam się ze pani ze sklepu nie ma racji. Albo racje ma ale gres polerowany nie jest$ gresem polerowanym Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzięki:-)A jezeli nie gresem polerowanym to czym moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 28.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 aha26 podaj linka do konkretnego modelu gresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 09.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wszystkie gresy produkowane przez firmę Atlas Concorde nie wymagają impregnacji - informacje otrzymane z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts