EwelaRafał 23.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 23.07.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Czy nikt nie zdecydował się na ten piekny domek? bardzo zależy mi na kontakcie z kimś kto go buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaw007 12.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 My jesteśmy zainteresowani tym projektem:) Mężowi bardzo się podoba ten domek i zaczynamy budowe na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 13.08.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ooooo a macie już może plany? Z czego będziecie budować SUPOREX czy cegła? Bo zastanawiam sie ile materiału bedę potrzebowała? Dokonujecie jakiś zmian w projekcie? My chcemy zrobić 2 garaże. Wcale nie dziwie sie mężowi Twojemu ja jestem zakochana w tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaw007 14.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Planów niestety jeszcze nie mamy wszystko jest dopiero w trakcie... Teraz będziemy kupować projekt burzana raczej zmian nie będziemy żadnych wprowadzać bo wszystko nam odpowiada tylko mnie przeraziła troszke cena samego dachu szacunkowy koszt konstrukcji i pokrycia dachu to około 61 778,00zł Nio ale tam idzie strop podobno więc nie ma się co dziwić, a domek będziemy budować z maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 18.08.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie przerażaj sie. ja jestem z okolic Warszawy i dowiadywałam sie jakbym to wyglądało. To cena blachy ok 20.000 PLN a cena wykonanania ok 10.000 PLN. Tamte szacunkowe ceny są na wyrost Ja za jakiś tydzień robie projekt więc będziemy się kontaktowały w trakcie co i jak Pozdrawiam Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaw007 18.08.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A no to super poprawiłaś mi humor:) Ja jestem z okolic Tarnowa. Jak coś pisz na temat burzana ja też będę się kontaktowała:) Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 19.08.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jA SIE WŁASNIE ZASTANAWIAM. MIELIŚMY BUDOWAĆ Z MAXA ALE DOSZŁY MNIE INFO, ŻE MAX JEST PO 7,80 A CEGŁA 1,60 PLN CO OZNACZAŁOBY, ŻE CEGŁA JEST TAŃSZA NAWET PRZYJMUJĄC, ŻE POTRZEBA 3 RAZY TYLE CEGŁY CO MAXA..HMMN DOWIADYWAŁAŚ SIĘ O CENY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaw007 23.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Oj cegła jest zimna... max ma lepszą ciepłote jaka cena was interesuje za maxa może uda mi się załatwić dla Was taniej maxa. Myśle że dało by się coś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 24.08.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 oooooooooo może masz rację....myśleliśmy właśnie o suporexsie ze względów finansowych. A jakiej cenie mogłabyś załatwić maxa...musiałabym porozmawiać z mężem co on na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaw007 24.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jaka to miała to by być ilość, jaka to mialaby byc dokladnie ceramika? Napisz mi i co do cen juz sie skontaktujemy indywidualnie nie na forum pogadaj z mężem a ja pogadam ze swoim on by wam załatwił i napisz czy z HDS esem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts