Bart30 23.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Chcialbym sam wykonac schody do budynku. Obczytalem juz jakie wymiary powinny one miec, ale zsatanawiaja mnie nastepujace kwestie. Dom jest juz w stanie bardzo zaawansowanym. Mamy juz na parterze izolacje w postaci 10cm styro plus 6cm warstwa posadzki. Calosc konczy sie w ten sposob, ze na wysokosci progu drzwi ten chudziak sie konczy i wystaja plyty styro 2x5cm. W jaki sposob mam teraz "dokleic" do tego schody, tak aby prog drzwi bylo do czego przymocowac? Fundamenty ocieplone 5cm warstwa izolacji. Poniewaz drzwi w scianie frontowej nie sa niczym osloniete (na razie), brak daszkow itp, wiec zamierzam dac w schody kuwetke z odprowadzeniem zbierajacej sie wody opadowej. Gdzia taka wode odprowadzic? Budynek jest juz rowniez ocieplony 15cm. Bardzo zalezy mi na pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts