Megana 21.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Ci życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/4/d/4311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.04.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i Pogodnych Swiat Wielkanocnych!Smacznego swieconego jajka i mokrego Smigusa Dyngusazyczy ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.04.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za życzenia. Ja w tym roku poległam. Święta na antybiotyku z chusteczkami pod nosem a tu jeszcze chałupka peełna gości. Nie miałam czasu usiąść do kompa i życzenia wysłać. Teraz mam możliwość, życzyć miłego długiego weekendu, co niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.06.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 nie no po dłuuuższej chwili odkopałam Twoje komentarze ale wstydź się oj wstydź żeby tak od świąt nic:) a serio pan Perdoła spadł jak z nieba (miał wolny termin) na szczęście z nim robi nasz sąsiad bardzo fajny no i nie pierdoła a robią naprawdę dobrze jak im wypatrzyłam jeden kafel nie tak to przepraszał i już poprawił ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca koniecznie pochwal swojego męża że taki zdolny!!!wiesz ile za mkw kafli? 65zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Rysko, co u Was? Bo schody Ci się rozeschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.06.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Oj babeczki normalnie coś mi czas wp...dala Traz starszy choruje, młodszy jeszcze nie skończył chorować. W lipcu coś robicie? jedziecie na wakacje? My jak co roku od roku agoturystyka, więc zaparaszam Termin ustalimy w późniejszym terminie Pozdrawiam serdecznie i przyznam się - podczytuję Was czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 My w lipcu planujemy fundamenty ocieplać też mam w domu końcówkę zapalenia gardła, a w przedszkolu były przypadki ospy wietrznej, więc może być zabawnie. ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.06.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Oj biedne te wasze dzieciaczki Rysko, przyznam się, że z karniszami czekam aż zobaczę u Ciebie, to wtedy zamówię, bo ja jak w realu nie zobaczę, to się nie zdecyduję My nigdzie nie jedziemy w tym roku, no może troszkę w górki , ale to na dzień, dwa. W październiku mam sanatorium i nie mogę wykorzystać teraz urlopu. Tak czy siak, mam problem, bo urlopu dwa tygodnie mi zostanie, a sanatorium 3 tygodnie i nie wiem co tu zrobić. tydzień urlopu bezpłatnego, to sporo mniej do wypłaty i chyba nic innego nie wymyślę Natomiast w lipcu mam zaplanowane dwa tygodnie, które muszę wziąć, więc lipiec byłby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.09.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 co to tak cicho!!!!!! co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No właśnie co tak cicho???? Rysko, ja karniszy dalej nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.09.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzięki za pamięć Oj cicho bo czasu mało, ale teraz postaram się nadrobić. Włożę zdjęcia i podzielę się nowościami. Dostaję maile z dziennika Meganki, Kaśki i innych użytkownikow FM więc mniej więcej jestem na bieżaco. Megano bardzo podobaja mi sie krzaczki dookoła wierzby " hiro-kiro", co to za krzaczki ? Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Rysko, krzaczki nazywają się Michałki ( kwitną we wrześniu, a 29 jest Michała ), pewnie dlatego tak się nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.09.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 I te Michałki są do kupienia np. w marketach ? czy trzeba się wybrać do ogrodniczego albo jakiejś szkółki ? Dzisiaj mam zaplanowaną sesję zdjeciową domu, zobaczymy co wyjdzie I zobaczysz ( nareszczcie) karnisze, bo jak zobaczyłam że jeszcze ich nie masz to mnie sumienie ruszyło że to przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Rysko, nigdzie nie widziałam w marketach, ani u ogrodników tych Michałków. Na wiosnę parę Ci dam, to później się rozrosną. Ja szukam rozchodnika okazałego, ale jakoś też nigdzie go nie widzę w sprzedaży:( http://wroclawski.blog-ogrodniczy.pl/2009/11/12/rozchodnik-okazaly/ Rób, rób tez zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 a tu nic zupełnie nic.... halo jesteś tu jeszcze czasami? ps. mam rozliczony vat wyszła ładna sumka żeby jeszcze skarbówka ją szybko oddaładziekuję za namiary na L. fajna babeczka a jaki ma ładny dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.10.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Rysko, mam do oddanie georginie, odezwij się, jesli jesteś zainteresowana. Innych też zapraszam Kaśka - macie jakąś osobę, która się zajmuje tym odliczaniem vatu? podeślij mi proszę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts