Afrodyta 20.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tutaj też wpadłam na szybciutko, bo do poniedziałku nie wiem czy wytrzymam, bez neta. Noszzzzz, dziś już mnie 3x wywaliło z połączenia A chciałam tylko powiedzieć, że secamowi też pisałam o piwku, więc może się skusi Z resztą ja nie mam nic przeciwko, żeby było nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Rysko, dach śliczny i domek bardzo ładnie już wygląda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 potwierdzam ale masz śliczny domek i wszystkiego najlepszego moja droga http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/824.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.03.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Fajne fotki. Serce rośnie A co za luksferami? w sensie po drugiej stronie ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.03.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Serce i siwe włosy (dobrze że są farby ) Wy chyba niedługo też będziecie się "bawić w budowanie" ? Za luksferami w łazience jest klatka schodowa. Jak parterowa łazienka będzie zajęta to szybko "lukasz" w klatkę czy lecieć do góry (bo wolna) czy na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 My jeszcze czekamy na odrolnienie:) Doskonały pomysł z tymi luksferami i lukaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.03.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Tak naprawdę to chcieliśmy czymś "zabić" wielką ścianę klatki schodowej, a przy okazji wiadomo czy ktoś jest w łazience u góry. Tak samo wyszło [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.03.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratulacje z okazji dachu!!! A ten "model" na balkonie to tak specjalnie do zdjęcia ustawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.03.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dziękuję. To sam sprawca tego dachu i w sumie jemu trzeba pogratulować. Jeszcze namówił nas na dodatkowe okno połaciowe na strychu. Okno z montażem 300zł ( to w ramach promocji i długooczasowej znajomości wykonawca-inwestor). Mam nadzieję że do świąt z tym panem pożegnamy się - i nie żebym go nie lubiła czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ryyyyyskaaaaaa!!!!!!!!! Ratunku priva nie mogę wysłać Wklejam więc Witam serdecznie Wysłałam privy przed świetami, ale po tych zmianach wolę powtórzyć Moi mili, proszę się zadeklarować, gdzie byłoby dla Was fajnie. kto za "zagrodą" w Kiełczowie z piwkiem, tańcami i pyszną rybkąAfrodyta - bo Meganki mnie zabiorą,Megany - bo skoro mnie zabierają, znaczy, że jadąsecam i Dosia - ze względu na dzieci i plac zabaw... kto za rynkiem i Spiżem, nie wiem co tam dokładnie jest, ale jest w centrum, czyli z każdej strony blisko............ kto za knajpą "Orle Gniazdo" za Nowym Dworem............ Ze względów technicznych prosiłabym o nr tel. kontaktowego, bo coś mi się sprzęcicho psuje i mogę nie być uchwytna u siebie na necie w najważniejszej chwili. Oczywiście postaram się dorwać coś po sąsiedzku, w takim wypadku, ale lepiej się zabezpieczyć. Swój nr podam na priv, jak już będzie można Pozdrawiam serdecznie i życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I muszę wleźć na zaawansowane, żeby sobie subskrypcję zrobić. Aaaa i nie dotarłam przed świętami z życzeniami /i nie widzę rumieniącej się mordki, żeby ją wstawić/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Co jest? Nikt tu nie zagląda? Heloooooouu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zagląda, zagląda tylko z rzadka Musiałam skrzynkę opróżnić żeby zaczęła funkcjonować. Co do spotkania to jestem za Zagrodą w dowolny dzień dowolnego weekendu, a w tygodniu jestem za Orlim gniazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To wpadnij do mnie, bo tam najnowsze wiadomości wstawiłam. męczy mnie niewiedza, czy w ogóle ktoś dostał moje wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To wpadnij do mnie, bo tam najnowsze wiadomości wstawiłam. męczy mnie niewiedza, czy w ogóle ktoś dostał moje wiadomości Może wymienimy się swoimi adresami mailowymi i za przeproszeniem olej..my forum do komunikacji? Zrobili "super nowe" jak do obsługi pokemonów czy innej naszejklasy, a nadal nie liczą się z naszymi zastrzeżeniami. W dodatku proponuję przeczytać regulamin forum - zalogowanie się jest równoznaczne z jego akceptacją i m.in. wszystko co się napisze, redakcja może bez poinformowania autora wykorzystywać gdzie chce i jak chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hej ja zaglądam ale właścicielka to chyba nie za często:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.04.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Znów mnie ogarnia czasozjadacz a jak pomyślę że mam wejść na to nowe forum to mnie ( tu ma być emotikonek diabełek ale ni cholery nie mogę znaleść gdzie się one podziały ) U nas jutro kończą tynki. Ekipa super hiper POLECAM !!! Tynki jak gładzie, mało - jak szkło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ryska, trzymaj się. Może nas szl.. nie trafi zanim poprawią cudne forum. Na razie także ma dosyć "nowości"... jak na forum dla pokemonów... I poproszę nowe fotki Tylko nie więcej jak 10, bo forum nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts