Tatarak 20.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ryska, a właściwie dlaczego Ty jesteś IMPORTED? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 TMK - forum "dla pokemonów" - tego epitetu cały czas podświadomie szukałam genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Cześć Ryska Też się trzęsę jak mam zacząc pisac na tym forum, wszystko kiedys było przd nosem a teraz musze szukać, kombinować i sprawdzać, ale nic to, będę rzadziej pisywać Dom wygląda ekstra, tynki też wyglądają rewelacyjnie, pogratulować tempa robót, trzymam kciuki i dużo mocy decyzyjnej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.04.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ryska, a właściwie dlaczego Ty jesteś IMPORTED? a tego nie wie nikt nawet sam admin Cześć Ryska Też się trzęsę jak mam zacząc pisac na tym forum, wszystko kiedys było przd nosem a teraz musze szukać, kombinować i sprawdzać, ale nic to, będę rzadziej pisywać Dom wygląda ekstra, tynki też wyglądają rewelacyjnie, pogratulować tempa robót, trzymam kciuki i dużo mocy decyzyjnej życzę Dzięki Moc decyzyjna ważna rzecz, nawet baaardzo. Właśnie piszę i się trzęsę że mi tak wooooolno chodzi to nowe forum. Lece oglądać Wasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 hej a zdjecia kocurka pokażesz??? trzymam kciuki za szczelną podłogówkę masz ekipę do wylewek jak coś mam namiar mogę się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.05.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Na razie kocurek jest tyci tyci i jeszcze ślepy a nie chciałam matki wystraszyć robieniem zdjęć bo zdjęcia musiały by być robione z lampą ponieważ okociła się w ogródku pod dorodnym bukszpanem i żeby ją zobaczyć to trzeba sporo gałązek odchylić. Dzięki za chęć podzielenia się namiarem na wylewkarzy ale mamy już umowionych ( sąsiad). Podłogówka szczelna przez 21 godzin i ciśnienie spało o 0,2 hydraulik mówi, że dla niego to bardzo dobry wynik - a ja się nie znam A wy już tynkarzy macie ? Tez mogę dac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Hej Rysko, kurcze nie wiedziałam, że coś piszesz pitolone nowe forum grrr Jak zobaczyłam co u Ciebie się dzieje, to zaniemówiłam :) Tynki, podłogówka normalnie szok Bardzo się cieszę razem z Wami Widzę, że za chwilę nas dogonicie Naprawdę sami będziecie kłaść płytki:jawdrop:? Normalnie mnie zastrzeliłaś! Jak tylko będziesz miała zdjęcie kociaka, to wklejaj szybciutko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hej napisz jeszcze adminom, że jak się klika na łącze Komentarze w Twoim podpisie, to przenosi owszem - na trzecią z 6 stron A wylewki robisz z miksokreta czy z betoniarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hej napisz jeszcze adminom, że jak się klika na łącze Komentarze w Twoim podpisie, to przenosi owszem - na trzecią z 6 stron Jaki link taka strona Ryska wklej tak jak u mnie (linki do Ciebie): dziennik http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=140892&goto=newpost komentarze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=140891&goto=newpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.05.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A widzisz! a ja już myślałam, że "źle" klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.05.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To że przenosi na stronę nie taką jaką chcecie to również jest w ustawieniach zaawansowanych - tam jest ile ma się pokazywać wpisów na stronę i jak ustawicie 40 to będzie dobrze każdy ma jak chce Linki pod swoim wpisem mam dobre , chodzi o to , że z "głównego menu" jak wchodze do "Mój dziennik" to mi się wyświetla dziennik z ostatnim wpisem 30-03-2010 czyli przed "udoskonaleniem" forum i z tej pozycji nie mogę wpisać nic do dziennika a jak wyświetle swój dziennik klikając linka pod moim wpisem to jest aktualny dziennik i mogę dokonywać wpisów - ot taka mała zagwozdka Kumacie coś z tego ??? A wylewki robimy z kreta. Obecnie jeden balkon wylany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Prawdopodobnie mylisz nową funkcjonalność forum czyli bloga bądź nowy dziennik ze starym dziennikiem. Stary dziennik jest zwykłym wątkiem prowadzonym w konkretnym dziale i niczym się nie różni od wątków np nt pogody. Osobiście olał...m nowości i jeszcze coś tam wpisuje do starego dziennika walcząc z ciągłą chęcią skasowania całego dziennika... Nasze prośby o poprawienie forum spełzły na niczym, nowy regulamin jest jeszcze bardziej kontrowersyjny. Szkoda gadać o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.05.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 a no i wszystko jasne - dzięki a ja uporczywie chciałam mieć "skrót" do mojego dziennika a jak tak, to wolę pisać dalej w moim starym dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Rysko, trzymam mocno kciuki za wyleweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ryska dach wygląda pięknie. I ta podłogówka już wygrzana.... Super, że już za chwilę sie spotkamy:D Strasznie się cieszę, że Cię poznam, i że w ogóle spotkamy się całą grupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.05.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzięki Małgoś - góra podono już zrobiona, jutro wchodzą do piwnicy żeby w piątek mogli wyjść parterem. W sobotę umawiam się z gościem od kuchni - zobaczymy ile zaśpiewa. Aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.05.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ryska dach wygląda pięknie. I ta podłogówka już wygrzana.... Super, że już za chwilę sie spotkamy:D Strasznie się cieszę, że Cię poznam, i że w ogóle spotkamy się całą grupą Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Dachowcy mają kilka poprawek do zrobienia no i zadaszenie tarasu a podłogówka na razie zalewana Tez się cieszę na to spotkanie. Tylko żeby nie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 przesyłam słoneczko żeby wylewka pięknie się suszyła:)Rysko napisz mi proszę na priv o tynkarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Spróbujmy na tę obsuwę spojrzeć optymistycznie. Moja Babcia zawsze mówiła, że w piątek zły początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.05.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Pewnie Babcia ma rację. A jak Wasza miedza ? Wybraliście coś ? Tą dużą z widokiem i uzbrojeniem ? Duża ta duża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts