Tatarak 15.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 A jak Wasza miedza ? Wybraliście coś ? Tą dużą z widokiem i uzbrojeniem ? Duża ta duża ? Duża, ale wąska :/ niby 15 arów, ale 23 m szerokości. Cena z kosmosu. A uzbrojonych w okolicy skolko ugodno, jeszcze chcemy pooglądać inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.05.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 gratuluję nowego zakupu!!! u mnie w miejscu gdzie ma byś szambo jest staw może jaaś złota rybka się znajdzie:) a Twoje szambo nie miało być z Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.05.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 A miało i miało też być przywiezione w piątek 14 maja. My z wielkim wykopem na to szambo czekaliśmy a panu od szamba "zepsuł się HDS" i nawet nie raczył powiadomić nas o tym. Dopiero w dniu i w godzinie dostawy chwyciłam za fona i dryndam do szefuncia od szamb a on na to że nie przyjadą. Ooo !! Więc my szybciorem musieliśmy coś włożyć w ten nasz wykop bo to padało niemiłosiernie i praca koparki poszaby na marne. Tak więc szybka akcja w sobotę rano i o 14.30 szambo mieliśmy w naszym wykopie a panom z Radomia ślicznie podziękowałam. O złote rybki dbaj - dokarmiaj rozmawiaj, podobno 3 życzenia mają do spełnienia może podrzucisz jedną ? - na razie z szamba nie korzystamy a jak byśmy zaczęli to mamy takie malutkie akwarium w domu więc chyba sie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.05.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no to piękna akcja a nerwy.... ale już macie i z głowy ja z szambem czekam na pogodę jak zrobię foto to się "pochwalę prywatnym stawem":( a co do samego szamba to z jakiej firmy? w całości? z płytą najazdową? itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Rysko, gratuluję szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.05.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 no to piękna akcja a nerwy.... ale już macie i z głowy ja z szambem czekam na pogodę jak zrobię foto to się "pochwalę prywatnym stawem":( a co do samego szamba to z jakiej firmy? w całości? z płytą najazdową? itd Szambo dwuczęściowe, z płytą najazdową firma JA-CK, transport własny bo miało być szybko, na transport jakby Wam się spieszyło dam namiar. Meganko dzięki - ja to bym wolała taką oczyszczalnię jak Wy macie ale nam nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 jak zrobię foto to się "pochwalę prywatnym stawem":( Co tam staw, jakbym nie pompowała, to miałabym basen kryty 120m2 Cześć i gratuluję szamba. Znów kroczek bliżej do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.05.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Co tam staw, jakbym nie pompowała, to miałabym basen kryty 120m2 Cześć i gratuluję szamba. Znów kroczek bliżej do siebie. Szczęściara ! i pewnie ogrzewany , co ? My to teraz ślizgawkę taką MEGA mamy na podwórku. Ostatnio młodszy pojeeeeeeechał po niej jak po lodowisku. Chłopaki zapadają sie i chcąc wyjść z błotka kalosze zostawiają tam gdzie stanęli a wychodzą w skarpetkach. 3 komplety na przebranie to mało a i ostatnio suszarka do włosów przydałaby się Frotka - dobrze że wam pompka działa i żeby działała jak najdłużej! Nasza popsuła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Frotka - dobrze że wam pompka działa i żeby działała jak najdłużej! Nasza popsuła się Naszą zajechał Teść, znaczy utargał kabel jak wkładał i wyjmował z szamba. My teraz działamy jego pompką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Rysko, czy chcesz kontenerek do przewozu swojego przyszłego kociaka ? Kupiliśmy torbę dla Megany i kontenerek oddam w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.05.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Meganko z miłą chęcią skorzystam. Właśnie dzisiaj kotek kończy 3 tygodnie Jeszcze chwilka i będzie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 no to będzie wesoło nasz strasznie zozrabia ale dzieci zachwycone więc mu wybaczam nawet rozbicie wazonu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.05.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hmmm.. my wybraliśmy spokojną, milusińską, przytulankę, łapiącą myszki Choć ma dopiero 3 tygodnie mooocno w to wierzę i niech jeszcze ten mój stan taki pozostanie przynajmniej przez 2 tygodnie.. hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 na pewno będzie spokojna i milusińska - ilekroć się naje i zaśnie przez resztę czasu, cóż - będzie kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kotki tak rozrabiają jak są małe, po 2-3 latach stają się spokojniejsze Rysko, to kiedy i gdzie chcesz odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kotki tak rozrabiają jak są małe, po 2-3 latach stają się spokojniejsze Rysko, to kiedy i gdzie chcesz odebrać? Pocieszaj ją - ja mam dwie kocice w wieku 3 i 5 lat. Spokojnymi to bym ich nie nazwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.05.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Bo są dwie, a nasza jest sama, to tak nie rozrabia - nie ma z kim hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.05.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Meganko, dostosuję się do Ciebie U nas kotka będzie szalała z dziecmi do czasu, aż będzie miała ich dosyć. Mam nadzieję, że nie skończy się na tym, iż kotek będzie od dzieci uciekał i chował się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Bo są dwie, a nasza jest sama, to tak nie rozrabia - nie ma z kim hihihi No nie całkiem tak - jedna jest w domu, a druga na dworze. Ale kiedy ta domowa wyjdzie na podwórko, to zaczyna szaleć - naprzykład niedawno wspięła się po kratkach (takich na bluszcze) pod samą podbitkę Podwórkowa jest od niej jednak spokojniejsza (bo i starsza). Ale życzę Ci, Rysko, kociego ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jak tam Rysko, masz jakieś oferty na kuchnie? Jakby co, to jest na FM fajna babka od kuchni. Może słyszałaś, magpie101. Do Wrocka ma kawałek, ale bliżej niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts