Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ryski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 677
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie wygląd..... drzwi zamawiane prawie w ciemno :rolleyes: znaczy sie 10x10cm deseczkę w kolorze naszych drzwi widziałam i .... już.

Ale to wszystko jutro po 16 - duże kciuki trzymać proszę ;)

Tataraku - no właśnie nie wiem co on chce robić w tej kabinie że musi być jasno.

Widzę, że drzwi podobają sie Wam :wiggle: mnie też się podobają :) i podobały od prawie zawsze. Takie chciałam mieć i takie mam, a niewiele rzeczy będę miała takie swoje wymarzone z powodów finansowych.

Tak Meganko drzwi są drewniane a konkretnie te ze zdjecia kosztowały 3000 z montażem, zamkiem i klamką.

Jeśli chodzi o "chuście" to zawsze miałam z tym problemy i co jakiś czas muszę przywoływać się do porządku. Niestety moje podniebienie (czyli ja i moje kubki smakowe) lubi to co mój organizm zamienia w tłuszczyk :(

Na szczęście już tanieją i smacznieją pomidory, kalafiory, fasolki itp. więc myślę że jakoś się z tym uporam :)

Kocina śliczna :)

Może imię - Rysia - Ryska :)

Może najpierw poczekamy co "zmaluje" i wtedy dostanie ksywkę. Coś mi podpowiada że będzie Firanka :D

Ja złożyłam do US o zwrot chyba 28 grudnia i do dnia dzisiejszego kasy niet :offtopic:

Jak Michał był na poprawkach, to mu powiedziała, że naczelnik nie pozwala wcześniej wypłacić - gad :(

Ale Wy to chyba Fabryczna ?