Tatarak 13.07.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ryska - "Czarny janek" mnie zabił, aż wróciłam się lepiej zdjęciom przyjrzeć i oplułam kawą komputer Megana - fajnie tak, prawda? Znam tylko jedną osobę, która woli mieszkać w bloku niż w domu, ale nie wierzę w jej zdrowie psychiczne ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.07.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 No właśnie - chłodek ...... gdzie on jest ?? Też mi się nie chce wracać do bloku i to na 8 piętro Jak wychodzimy z mieszkania to się zastanawiamy czy zamykać okna czy nie. Wczoraj po przyjściu mieliśmy w mieszkaniu 30st. Jedyny plus to to, że wieczorem piorę a rano suchutkie A jak pomyśle że mamy jeszcze wygrzewać wylewki to mi sie słabo robi. Ma ktoś z Was higrometr do zmierzenia wilgotności podłogi ?? (chyba tak to urządzenie się nazywa) Bo może nie trzeba będzie grzać tych wylewek ? Oj Meganko jak Wam dobrze, że nie musicie wracać do blokowiska . My jeszcze tak z trzy tygodnie i też zostaniemy na noc Tataraku czarny Janek jest świetny i ma wiele zastosowań - u nas robi również jako stół, podest dla mniejszego synka do WC (rozparcelowany oczywiście), garaż dla rowerków i gokarda (dzieci budują) no oczywiście "wypoczynek", a małe niepotrzebne końcówki wykorzystywane są przez dzieci do robienia "śniegu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 ale nam sie rok na budowę trafił jak nie syberyjskie zimno to afrykańskie upały:) ale się nie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Fajnie u Was w domku sie robi.... dla mnie to jeszcze marzenie, my dopiero zaczynamy gruntowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Nie poddawać się i do przodu dziewczynki Podczytuję, ale nie daję rady dyskutować, czasuuuuuu brak Powinnam pakować rzeczy, ale w ten ukrop po prostu nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.07.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Z tym upałem to ja też wysiadam. Jeszcze się okazało że nasz starszy syn ma alergie chyba na trawy lub coś co teraz daje czadu z pyłkami U mnie w rodzinie nikt nie ma alergii i nie wiem jak memu dziecku pomóc . Wczoraj szybko lecieliśmy z przedszkola do lekarza. Przepisała Zyrtec 10 kropelek/dzień , Difergan 5ml/dzień. Trochę poprawy jest. Podobno nie ma na alergie lekarstwa i człowiek się męczy z tymi pyłkami całe życie BeaWroc - u nas robimy do końca po kawałku. Gruntować to ja będę pewnie jeszcze w listopadzie a Wy już zapomnicie co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.07.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ryska - weź małego do alergologa i niech mu zrobią konkretne testy, a potem pomyślcie o odczulaniu. Moja znajoma się przemęczyła (trwa to długo i jest uciążliwe) i odczuliła - od 6 lat ma spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.07.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 A trafiłam na taką lekarkę co powiedziała, że nie można zrobić konkretnych testów bo wszystko może uczulić . Nie podobała mi się Muszę iść do swojej dr. i porozmawiać z nią konkretnie. Teraz to była szybka akcja bo młody miał spuchnięte oczka i bardzo źle się czuł. Podobno i tak trzeba będzie poczekać aż skończy brać lekarstwa a to potrwa jakieś 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.07.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Tak, w momencie gdy bierze leki, żadne testy nie mają sensu. Dlatego najlepiej robić je zimą, kiedy nic nie pyli.Odczulanie też robi się zimą, o ile dobrze pamiętam. Z opinią cytowanej przez Ciebie lekarki zgadzam się o tyle, że ja nigdy nie miałam alergii na leki, a tej wiosny dostałam na penicylinę :/ Ale żeby to miał być argument przeciwko testom? pffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.07.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 pisałam Ci na privaodczulanie (zastrzyk) robi się cały rok co 4-6 tygodni od 3-5 lat patrzac po efektach warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.07.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 O rany, dobrze że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 To przynajmniej u Ciebie Rysko do dziennika mogę zajrzeć. Pięknieje w domku aż miło. A co tam za imprezka już była? Urodzinki, imieninki? U nas niedługo też zacznie się coś dziać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.07.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Imprezka na całe 2 latka córki przyjaciół Zaraz lece do Ciebie Frodko do dziennika czytać nowe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.07.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej A jakiego koloru fugi? Takie jasne? I czym będziecie je zabezpieczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.07.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A niczym nie będziemy zabezpieczać. U nas jest taaak czyysto że.... nie trzeba A tak serio, serio to i tak z czasem fugi będą szare, ja lubię dywaniki pod nogami i w gruncie rzeczy za bardzo tymi fugami nie przejmuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Rysko, podjedź do sklepu ( OBI i te inne), tam są pomalowane deseczki i widać jaki będą parapety miały kolor z jakiego drewna i czy są dostatecznie matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 No piękna!!! A nie boisz się, że któregoś dnia zamruga, zacznie odliczać w dół i przy zerze odpali silnik... i wziuuuuuu.... A tak serio, serio, wygląda mega profesjonalnie i totalnie niezawodnie. Czego jej i Wam życzymy Ile na to cudo potrzeba metrów kwadratowych wewnątrz domu? I czy hałasuje przy pracy? Proszę pięknie o szczegółową relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.07.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Takie obawy zawsze istnieją , chociaż mało prawdopodobne by przy silniczku od sprężarki no powiedzmy lodówkowej i wadze 210 kg ta sytuacja miałaby miejsce Jeśli chodzi o metry ^2 to właśnie do nich dobierana jest moc pompy. A z dwógodzinnych obserwacji działania PC stwierdzam, że jej głośność jest zbliżona do starej polarowskiej lodówki. W wolnym czasie zapraszam Cię na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nie, chodziło mi o to, że to taka kosmiczna konstrukcja, że może odfrunąć (nie wybuchnąć, boże broń!). Mnie takie rurki i kapsuły zawsze przywodzą na myśl promy kosmiczne i tym podobne I pytałam, ile metrów kwadratowych trzeba na to ustrojstwo wygospodarować w pomieszczeniu gospodarczym? O jeżu, chyba jestem niewyspana i tak piszę, że mnie nie można zrozumieć...? A na wizję przyjadę. Może z szampanem? Do ochrzczenia pompki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.07.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Eee..... niee ......to ja już jestem zmęczona i czytam bez zrozumienia A wiesz, że nawet nie wiem jaką dokładnie zajmuje powierznie ?? Wydaje mi się, że miejsca potrzeba jak na dwie lodówki no powiedzmy 60-tki. Allee..... zmierze i podam dokładnie Pompka sama się ochrzciła Jak panowie podłączyli wodę to z jednej rurki prysnęła woda i ochrzciła pompkę zawsze możemy powtórzyć z szampanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts