Tatarak 30.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Właściwie to sama sobie zmierzę a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Rysko, przesyłam Ci namiary na Pana Macieja - Szklarz - 501409150 - targuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.08.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Rysko! Gratulacje!!!!! Pierwsza noc w nowym domu! Co Wam się śniło? Jak wyglądał poranek? Jak reakcja Chłopców? Teraz jesteśmy już praktycznie sąsiadkami!!!! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 No i trach, stało się, gratuluję tych nocek, to nic że trochę ciasno, ale u siebie Super Co do płytek, zawsze można oddać, więc jeśli jesteś nie zadowolona, to oddaj, bo później będziesz się wkurzać, ja tak mam z kuchennymi. No cóż położone są i tyle, przeżyję to, ale ty masz jeszcze możliwości oddania Napisz co postanowiliście? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.08.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Tataraku kurcze nic mi się nie śniło byłam tak padnięta że zasnąć nie mogłam a obudził mnie mąż na śniadanie - jak nigdy Chłopcy od rana jeździli na rowerkach po salonie . Megi - coś mi się wydaję że tych płytek nie będzie można oddać Zobaczymy jutro co mój maż zobaczy w "salonie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.08.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 a obudził mnie mąż na śniadanie - jak nigdy Chłopcy od rana jeździli na rowerkach po salonie . Mąż zapoczątkował w Nowym Domu bardzo Dobrą Tradycję Chłopcy na rowerkach w salonie - musieli czadowo wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.08.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Mąż zapoczątkował w Nowym Domu bardzo Dobrą Tradycję Oj chciałabym ale podejrzewam że mu się wymskło z tym śniadaniem Chłopcy na rowerkach w salonie - musieli czadowo wyglądać Sama zobaczysz, bo oni tak wyglądają zawsze jak jesteśmy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Sama zobaczysz, bo oni tak wyglądają zawsze jak jesteśmy na budowie Nie mogę się doczekać Czy zaiwanianie licznika prądu można tłumaczyć tym, że podgrzewacie pompą podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.08.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Tak pompa działa na 35st. C i prawie cały czas pracuje. Jest ustawiona na testowe wygrzewanie wylewki i jutro ma osiągnąć max ustawionej temperatury czyli 40st. C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 trzymam mocno kciuki za przeprowadzkę no i za Was oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.08.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Dzięki Kasiu , na razie to mnie ta przeprowadzka przeraża Na dzień dzisiejszy to musimy przesunąć montaż kuchni o jakiś tydzień. Nie zdążyliśmy wykafelkować kuchni. Za to w łazience wszystko funkcjonuje - umywalka, kibelek, brodzik (na razie bez kabiny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.08.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Rysko - podziękowania za zaproszenie i piątkowe oględziny Wasz domek już robi wrażenie, a po wykończeniu będzie przepiękny: przestronny i pełen światła. Pompa ciepła - kosmos. No i mieszkańcy - bardzo sympatyczni. Cieszę się, że będziemy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.08.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Nam również było bardzo miło Was gościć, chociaż warunki jeszcze nie takie jakie bym chciała. Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się w miej budowlanym otoczeniu Oczywiście zapraszam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się w miej budowlanym otoczeniu Oczywiście zapraszam serdecznie. Tak to już jest przy wyciąganiu zdań z kontekstu Może jakieś większe grono na początku września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Rysko, czy ja Ci w końcu dałam namiary na tego szklarza?Bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czyli przeprowadzka zaliczona! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Moje gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Rysko, super, że już mieszkacie- GRATULUJĘ i inwentarza też :) Wcale się nie dziwę, że nie tęsknisz za blokiem Czytam Twój dziennik i każdy wpis, ale nie mam czasu pisać, albo nie mam siły pisać. Wciąż coś jest do zrobienia, przygotowania itd itp Teraz chciałabym w końcu zakończyć papierowo budowanie i pomału idziemy do przodu. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.09.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzięki Czyli przeprowadzka zaliczona! Teraz zostało rozpakowywanie, ale najgorsze w tym rozpakowywaniu jest to, że wcale nie potrzebujemy tych zapakowanych rzeczy Ile to człowiek "przydasiów" nazbiera. Kasiu teraz Twoja kolej Meganko ja tez już bym z chęcią zabrała się za kończenie inwestycji ale nie mam pojęcia od czego zacząć no i tych funduszy trszkę brakuje. Od czego zaczynaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Kasiu teraz Twoja kolej Ja Cię proszę nie stresuj mnie:) ale fakt chyba tylko ja zostałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts