Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ryski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 677
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na górze ma być miło, przytulnie i cicho :rolleyes: więc ..... wybraliśmy wykładziny. U młodszego oczywiście będą ulice

, a u starszego ... no właśnie, on chce Auta czerwone, a jak ja pomyślę o tym czerwonym to mnie już telepie. Musimy namówić go na coś mniej krzykliwego. Nie będzie łatwo, bo on bardzo lubi Mc Quin'a.

Jak pytamy się w sklepach z wykładzinami o zastosowanie na podłogówce, to odpowiadaj, że jeśli producent nie zastrzegł że nie może być wykładzina na podłogówce to można stosować. Nie nadaje się na podłogówkę wełna i gruby filc, a reszta tak. Kiedyś było więcej wykładzin z atestami na podłogówkę, ale w tej chwili producenci nie opłacają atestów na kolejne lata i chwalą się starymi atestami. Mam nadzieje, że ci producenci nie zmieniają np. klejów do produkcji wykładzin. Generalnie im cieńsza wykładzina tym dla nas lepsza :) a co za tym idzie nie droga :)

Nie Tataraku lodówka side by side nas nie interesuje ;) będziemy mieli kiedyś duużą 80-tkę jednorzędową taką żeby duża blacha z ciastem na półkę w lodówce wlazła :)

Echa nie ma natomiast jest przeogromne rozproszenie dźwięku, musieliśmy powyłączać w telewizorze jakieś dodatkowe funkcje, żeby móc słychać TV.

Ale za to jak słucha się CD wrażenie jest niesamowite :)