Ryska1719503950 30.09.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Mnie Młody rozwalił wszystkie głośniki oprócz jednego i basowego - też daje niesamowite wrażenie, ale niestety w zupełnie przeciwnym sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.09.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No kochana po domowemu to u Was juz jest Kuchnia wygląda rewelacyjnie,i widać że jest całkiem sporych rozmiarów lubie taką przestrzeń ....można potańczyć z garami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.10.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 pozdrawiam:) cieszę się że przybywa, meble super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.10.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dziękuje mnie moje meble też sie podobają , chociaż bardzo, ale to bardzo brakuje mi firanek/zazdrostek(czy jakoś tak) w oknach. Wybraliśmy wykładziny na góre i może w sobotę zamówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.10.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pochwal się wykładzinami, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.10.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nie ma się czym chwalić, wybraliśmy najtańsze z komfortu i jeszcze liczymy na rabacik . Na początku chcieliśmy dać chłopakom "ulice" ale widzielismy dość duży pokój z tą wykładziną i idzie dostać oczopląsu - zrezygnowaliśmy na rzecz jednolitych kolorystycznie. Gustujemy w beżach, brązach, kawach, czekoladach i takie wykładziny wybraliśmy. Najciężej było nam dobrać wykładzinę do starszego synka, bo na ścianach ma fiolet. Dla mnie fiolet ładnie komponuje się z żółto/pomarańczowm ale nie zdecydowaliśmy się na taki kolor. Wybralśmy również beż. O rany, chyba bedzie u nas nudno kolorystycznie na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.10.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 U nas też jest nudno, bo również beże i brązy , oprócz łazienki szarej hehehe, ale mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.10.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 A ja akurat lubię takie spokojne podłogi. Są dobrym tłem dla innych elementów, które można częściej zmieniać: zasłony, rolety, narzuty, poduszki itp. Jak mówi mój prywatny Artysta Plastyk, w każdej kompozycji potrzebne są napięcia i miejsca spokojne. Myślę, że podłoga się dobrze nadaje na miejsce spokojne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Tatarak, słuszna uwaga co do koloru podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.10.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No to podłogi wybrane na 100%. Trochę to trwało, próbek wzięliśmy 16 i z tego wybraliśmy 6. Dzisiaj idziemy "dogadywać się" Jak będę znała nazwy wykładzin to spróbuję wkleić jakieś fotki. I wybraliśmy też panale do salonu. Wszystko w komforcie - super obsługa- ful serwis włącznie z kawusią Także jakbyście coś szukali na podłogę do nie omijajcie tego sklepu. My byliśmy w komforcie przy Factory. W sobotę pojechaliśmy oglądać/wybierać/rozeznać się co do sofo-kanapy do salonu do Bodzia , wiem że tam raczej porządnych mebli nie dostaniemy, ale za to nie wygórowane cenowo i wiecie co ? ..... zakochałam się ..... w.... sofie . Jak dla mnie jest śliczna. Jak nie ja - spodobało mi się coś i nie odpuściłam, mam ją :wiggle:Wciąglęlismy ją na dach i przywieźliśmy do domu Stoi zapakowana i czeka aż skończymy górę. Jest w kolorze żywej pomarańczy i taka bufiasta. A wygląda tak. niestety zdjęcie nie oddaje jej rzeczywistego koloru Jak ją juz rozpakujemy to jeszcze raz ja pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ooooo co za zakup Miłość od pierwszego wejrzenia, czy siedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.10.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Za wygodna to ona raczej nie jest, więc raczej w grę wchodzi wejrzenie Wczoraj przyszła do domu jak co wieczór nasza kotka Luśka i bardzo miałczała, zorientowaliśy się że bardzo boli ją ogon od nasady do połowy długości. Chodzi ale od wczoraj nic nie jadła. Zostawić ją taką i zobaczyć co się będzie działo czy lecieć do weterynarza? A jeśli weterynarz to którego polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Do weterynarza, polecam lecznicę w Kątach, nie pamiętam adresu, ale jak wjedziesz od strony Wrocławia i dojedziesz do "głównego" skrzyżowania, gdzie droga z pierwszeństwem skręca w lewo, to jedziesz po tej głównej i skręcasz w drugą w prawo - na parking przy nowych blokach z dużą reklamą firmy R Kwadrat. Lecznica jest w ciągu sklepów wzdłuż ulicy głównej, obok sklepu z sukniami ślubnymi. Najlepiej jak trafisz na panią doktor Ewelinę, super osoba i świetna specjalistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.10.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dzięku Tataraku. Kto wie czy dzisiaj się tam nie wybiorę Takie wybraliśmy wykładziny sypialnia + garderoba, górny korytarz, pokój gościnny, pokój starszego synka, pokój młodszego, pokój męża, i panele do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.10.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Te jasne bardzo fajnie wyglądają, ciekawe jak się będą sprawować. Pewnie te ciemniejsze praktyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wykładzina ciemno brązowa mi się podoba i do sypialni jasna Co pod spodem jest gąbka, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hej! A co z Luśką - wet. coś poradził?Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.10.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Pod wykładzinami zazwyczaj jest filc. Luśka dwa dni posiedziała w domu i jej przeszło, ale od dzisiaj gryzie sobie strasznie ogon w połowie jego długośći także jutro jedziemy napewno do weta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.10.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 dłuższą chwilę zajęło mi odkopanie Twoich komentarzy oj nie ładnie.....jeden (wyrośnięty) dobry duszek uprzejmie mnie poinformował że macie już pięknie, a tu taka cisza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Gdzie zdjęcia i co z ogonem Luśki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts