Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ryski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 677
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie ma się czym chwalić, wybraliśmy najtańsze z komfortu i jeszcze liczymy na rabacik :rolleyes:.

Na początku chcieliśmy dać chłopakom "ulice" ale widzielismy dość duży pokój z tą wykładziną i idzie dostać oczopląsu - zrezygnowaliśmy na rzecz jednolitych kolorystycznie.

Gustujemy w beżach, brązach, kawach, czekoladach i takie wykładziny wybraliśmy.

Najciężej było nam dobrać wykładzinę do starszego synka, bo na ścianach ma fiolet. Dla mnie fiolet ładnie komponuje się z żółto/pomarańczowm ale nie zdecydowaliśmy się na taki kolor. Wybralśmy również beż.

O rany, chyba bedzie u nas nudno kolorystycznie na podłodze :p.

A ja akurat lubię takie spokojne podłogi. Są dobrym tłem dla innych elementów, które można częściej zmieniać: zasłony, rolety, narzuty, poduszki itp. Jak mówi mój prywatny Artysta Plastyk, w każdej kompozycji potrzebne są napięcia i miejsca spokojne. Myślę, że podłoga się dobrze nadaje na miejsce spokojne :)

No to podłogi wybrane na 100%. Trochę to trwało, próbek wzięliśmy 16 :p i z tego wybraliśmy 6. Dzisiaj idziemy "dogadywać się" :D

Jak będę znała nazwy wykładzin to spróbuję wkleić jakieś fotki. I wybraliśmy też panale do salonu. Wszystko w komforcie - super obsługa- ful serwis włącznie z kawusią :D

Także jakbyście coś szukali na podłogę do nie omijajcie tego sklepu. My byliśmy w komforcie przy Factory.

W sobotę pojechaliśmy oglądać/wybierać/rozeznać się co do sofo-kanapy do salonu do Bodzia :rolleyes:, wiem że tam raczej porządnych mebli nie dostaniemy, ale za to nie wygórowane cenowo i wiecie co ? ..... zakochałam się ..... w.... sofie :oops: :D. Jak dla mnie jest śliczna. Jak nie ja - spodobało mi się coś i nie odpuściłam, mam ją :wiggle:Wciąglęlismy ją na dach i przywieźliśmy do domu :) Stoi zapakowana i czeka aż skończymy górę. Jest w kolorze żywej pomarańczy i taka bufiasta.

A wygląda tak.

sofa..JPG

niestety zdjęcie nie oddaje jej rzeczywistego koloru :(

Jak ją juz rozpakujemy to jeszcze raz ja pokażę.

Za wygodna to ona raczej nie jest, więc raczej w grę wchodzi wejrzenie :)

Wczoraj przyszła do domu jak co wieczór nasza kotka Luśka i bardzo miałczała, zorientowaliśy się że bardzo boli ją ogon od nasady do połowy długości. Chodzi ale od wczoraj nic nie jadła. Zostawić ją taką i zobaczyć co się będzie działo czy lecieć do weterynarza? A jeśli weterynarz to którego polecacie?

Do weterynarza, polecam lecznicę w Kątach, nie pamiętam adresu, ale jak wjedziesz od strony Wrocławia i dojedziesz do "głównego" skrzyżowania, gdzie droga z pierwszeństwem skręca w lewo, to jedziesz po tej głównej i skręcasz w drugą w prawo - na parking przy nowych blokach z dużą reklamą firmy R Kwadrat. Lecznica jest w ciągu sklepów wzdłuż ulicy głównej, obok sklepu z sukniami ślubnymi. Najlepiej jak trafisz na panią doktor Ewelinę, super osoba i świetna specjalistka :)

• 2 weeks później...