Afrodyta 28.02.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Znalazłam jeszcze coś takiego http://www.artisticdesign.org/cabinet1_small1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.03.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 O czymś takim myslałam, ale nie mam odwagi A jak to nie będzie to ? Na razie nie widzę tego tak bardzo i daję radę bez Bardziej mnie boli brak firan w salonie i na tym trzeba się skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.03.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja też nie jestem przekonana co w tym salonie i w wykuszu ma być. Muszę mieć natchnienie i..........................kasę, więc na razie zasłaniamy się żaluzjami zewnętrznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.03.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Dobrze, że macie te żaluzje, u nas Big Brother na całego Ale jest krok do przodu - mamy zamontowane wszystkie karnisze Jeszcze tylko natchnienie, kasa i realizacja I wiecie co? Coraz bardziej kocham mieszkać w swoim domku mimo tego, że na podłodze mamy betony i to nie takie użytkowe, wygładzone (podobno teraz taki są modne) tylko po prostu nie wszędzie mamy wykończone podłogi a o braku ogrodzenia i braku innych rzeczy nie wspomnę A najbardziej mnie raduje to, że już powoli zaczyna się wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.03.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Rysko - super, że jesteś zadowolona z przeprowadzki do domku (do miłego popołudnia!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.03.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tak ładnie na dworze, że nie chce mi się w pracy siedzieć a jeszcze mili goście nas odwiedzą, to już całkiem nogami przebieram A z racji tych betonów na podłodze to płci męskiej mojej rodziny mocno drą się skarpetki, a w kapciach nie chcą chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 hm, podłoga ciepła - niech boso latają w sensie w stopach nieodzianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Cześć Ryska Górka na pewno ta pod którą mamy się spotkać No fajne masz, fajne widoki z podwórka. Tylko pozazdrościć... A dom wygląda na bardzo ładny i spory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.03.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Z podwórka takich widoków nie ma, górkę zasłaniają domki po drugiej stronie ulicy, ale jak wyjdziemy w pole to owszem widoki fajne Dom spory jest ( taki miał być ) ale do ładnego to mu trochę brakuje. Za to Twój rośnie jak na drożdżach i jak tak dalej pójdzie to zaraz będziecie w nim mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Marzenia ściętej głowy.Manna z nieba jakoś nie chce spadać, więc i szybkiego zamieszkania nie przewiduję.A domek jak urósł, to tak już zostanie przez najbliższe 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.03.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 No to będzie sporo czasu na projektowanie pomieszczeń, instalacji, otoczenia itp. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dom spory jest ( taki miał być ) ale do ładnego to mu trochę brakuje. Dementuję! byłam, widziałam - jest "niewykończony", ale urody mu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.03.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Rysko, ale masz piękne widoki na Ślężę A domek, wygląda super Mam nadzieję, że posadzone roślinki pięknie Wam wyrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Rysko, wczoraj dostałam też namiary od koleżanki na ekipę od elewacji i w piątek albo sobotę jadę obejrzeć ich pracę. O cenę wypytałam i 12 -15 zł za m2, wszystko zależy od równości położonego styropianu. Na dodatek Pan załatwia taniej ( o ile, tego jeszcze nie wiem) materiały, ma brata, który pracuje w hurtowni. Napiszę w niedzielę co widziałam , jak zrobione było i czy warto się zainteresować ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.03.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Z tymi robotnikami od elewacji to u nas troszkę na wyrost i na razie tylko do notatnika, ale póki pamiętam u kogo dobrze robili i nie narzekał to zbieram dane Owszem przymierzamy się do tynków zew. ale raczej na późną jesień. Jak będziesz coś wiedziała to pisz, informacji nigdy za wiele (byle by głowa nie puchła ). Dla nas priorytetem jest teraz ogrodzenie. Dzieci biegają a u nas po ulicy dosyć szybko auta jeżdżą no i obce kury po miedzy się wałęsają a jaj nie znoszą więc trzeba się od tego towarzystwa grzebiącego odgrodzić Może macie namiary na dobre tanie przęsła ogrodzeniowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 zobacz za przęsłami na allegro i jeszcze napisz jakie to mają być na aluminiowe mam gdzieś namiar w notatkach a kute są w Castoramie schodkami się nie martw zaczęli to i skończą bardzo jestem ciekawa efektu maila wyślę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.03.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Przęsła mają być kute i oglądaliśmy w Castoramie - prawdopodobnie zdecydujemy się na nie bo pewnie promocja minie i jak będziemy mogli założyć to ich nie będzie a jak będą to bezpromocyjne. Schodów mam powoli dosyć. Wczoraj panowie byli a dziś znów ich nie ma. Zamontowali wczoraj dwa schody do salonu. Schody same w sobie piękne ale coś mi sie zdaje że będziemy mieli za dużo kolorów podłogi w jednym miejscu i może to nie wyglądać dość ładnie No zobaczymy. Zdecydowaliśmy sie na deski dębowe w przedpokoju, dookoła przedpokoju są deski z merbau (25cm szerokie) schody do salonu są z merbau a w salonie panel orzech. Trzeba będzie się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.03.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Rysko, Wy tam macie takie przestrzenie, że chyba sobie możecie zaszaleć z mieszaniem kolorów - przynajmniej nie będzie monotonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.03.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 świetnie Cię rozumiem właśnie próbuję u siebie to wszystko tak ułożyć żeby dało się na podłogę patrzeć tzn. pomieszać parkiet z kaflami osiwieję jak nic:)merbau to mój ulubiony i taki będzie na dole ale różne bielone jesiony klony też ładne schodkami się nie martw jak zaczęli to będą chcieli skończyć no i kasę dostać wiesz jak to z majstrami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Rysko, jak już zamieszkasz i pomieszkasz, to będziesz miała to w doopie, czy tam leży to, czy tamto. Kwestia przyzwyczajenia A panów, to może trzeba opier...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts