Kaśka73 21.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu życzy... Kaśka http://kartki.net.pl/kartki/4/128.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 21.12.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ... słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu życzy... Kaśka Dziękuje bardzo Twoje życznia będą dla mnie rozkazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia dni urocze,Niechaj szczęściem serce gra,Niech zdrowie dobre was otoczy,I na dni przyszłości trwa.Niech te święta przyniosą wam Boże łaski,spokój, radość i dostatek wszelki,A Nowy Rok niech spełnimarzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele biją dzwony,a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,moje życzenia płyną do Ciebie.Hmmm... a jakie mam Ci złożyć życzenia,by warte były Twego westchnienia?Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,dużo uśmiechu, wiele radości.Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń.Niech ten wyjątkowy w roku dzień,odsunie na zawsze Twe troski w cień.I niech się śmieje do Ciebie świat,blaskiem szczęśliwych i długich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/206/kartka5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Kolorowych bombeczek,dużo aniołków i gwiazdeczek,słodkiego lenistwa i wielkiego oddechuod codziennego pośpiechu życzy... Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/0912/IMG_0016a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/6/d/605.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.12.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dziękuję Wszystkim za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dzięki za odwiedziny w moim dzienniku. Myślisz, że musimy czekac aż do 21.03.2010?Współczuję Ci, jeśli ten rok był dla Was okropny, nam jednak trochę szczęścia dopisało. Mam nadzieję, że przyszły rok będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mimo tego, że w tym roku zaczęliśmy budowę naszego domku, nie zatęsknię za 2009 rokiem Aniu życzę Ci , żebyście zaczęli już 4 stycznia!! Cholernie nie lubię zimy, a w tym roku najbardziej ze wszystkich czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja uwielbiam zimę ( w końcu grudniowa jestem).Ale w tym roku wyjątkowo wypatruję wiosny.Teraz siedzę i przeglądam oferty kredytowe, dostałam wstępną decyzję z Polbanku i cała drżę ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Rysko niestety nie pomogę Ci z podpowiedzią czy kłaść ocieplenie, czy nie Musisz poczytać i poszukać w internecie. My trochę się baliśmy , że wełna nam nasiąknie, ale jak przykryjecie folią, to może będzie dobrze Twoje ciacho też było bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.01.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Twoje ciacho też było bardzo dobre Moje to nic w porównaniu do TMK-owej Po radę poszliśmy do kierownika budowy. Powiedział, że nic nie powinno się stać z tymi płytami, co mnie bardzo ucieszyło. Mamy już wizję działania. Kończymy dach, przywożą okna zamykamy SSO idą wełna, płyty, elektryk, wod-kan, tynki, podłogówka, posadzka. No chyba, że coś w miedzy czasie"urodzi się". Ja z Twoim dziennikiem nie nadążam. U Was to się dzieje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To jeśli kierownik powiedział, że może być, to powinno być dobrze Tylko elektryka powinna być najpierw, bo kabelki chcesz mieć na wierzchu? Chyba, że masz inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.01.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A no tak, tylko tak mi się napisało. Elektryka to mamy średnio co tydzień na budowie - teść, więc nawet, żebyśmy chcieli coś zrobić nie tak, to nie da rady. Ostatnio nawet dostaliśmy opierdziel, że jakichś tam uchwytów na odgromienie bydynku przy dachówkach brzegowych nie pozakładaliśmy Czasami to jest z nim jazda na maxa ale siedze cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A no tak, tylko tak mi się napisało. Elektryka to mamy średnio co tydzień na budowie - teść, więc nawet, żebyśmy chcieli coś zrobić nie tak, to nie da rady. Ostatnio nawet dostaliśmy opierdziel, że jakichś tam uchwytów na odgromienie bydynku przy dachówkach brzegowych nie pozakładaliśmy Czasami to jest z nim jazda na maxa ale siedze cicho to zapytać trzeba było, gdize był jak trzeba było tego przypilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Twoje ciacho też było bardzo dobre Moje to nic w porównaniu do TMK-owej aby tego nie przeczytała, jeszcze woda sodowa pójdzie nosem Dziękuję jeszcze raz za odwiedziny, bardzo przyjemnie się siedziało w Waszym towarzystwie Zapraszamy ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Twoje ciacho też było bardzo dobre Moje to nic w porównaniu do TMK-owej aby tego nie przeczytała, jeszcze woda sodowa pójdzie nosem Dziękuję jeszcze raz za odwiedziny, bardzo przyjemnie się siedziało w Waszym towarzystwie Zapraszamy ponownie! Witam, woda sodowa nie grozi, za to trochę jadu w stronę małża za to, że tak pisze może pójść Przepis na ciacho zaraz będzie u Megany, wiec jeżeli jesteś zainteresowana to zapraszam. P.S. Tak dobrego jabłecznika w życiu nie jadłam- również proszę o przepis Pozdrawiam, Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bardzo miło było u Was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts