BeaWroc 25.01.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Teraz z czystym sumieniem mogę polecić pana od certyfikatu energetycznego i termowizji. Przyjechał, przywiózł certyfikat, zdjęcia na CD i fakturę. Transakcja przeprowadzona wzorowo! A to namiary na rzetelną firmę od certyfikatów energetycznych i termowizji TERMO-CONTROL Na umieszczene zdjęć nie mam czasu ale jest krok do przodu, znalazłam je a ile ten rzetelny kosztował, bo też się szykujemy do tego a nie wiem czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.02.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Kuchnia prawie skończona ! Zostały do zrobienia drobnostki np.wymienić lodówkę (na to mamy czas do zepsucia się obecnej lodóki lub wkurzenia się na nią lub nagłego przypływu zbędnej gotówki ) zamontować gniazdko za telewizorem, zamalować białą farbą pobrudzenia powstałe do tej pory. Na nową lodówkę to pewnie sobie troszkę poczekam, gniazdka za telewizorem nie widać a maznięcie parę miejsc białą farbą będzie wykonane w najbliższym czasie podczas malowania na biało innych pomieszczeń. Efekt prawie końcowy kuchni wygląda tak:http://www.dom.tim.net.pl/galleries/DOM/WN%CATRZA%20-%20PROPOZYCJE/KUCHNIA/kuchnia1.jpg Edytowane 9 Lutego 2011 przez Ryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.02.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Spieszę odnotować, że od wczoraj robią się u nas schody i barierka na antresoli Już niedługo będziemy mogli zapraszać gości bez obaw o ich bezpieczeństwo tu szczególnie chodzi nam o dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.02.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Moja parapetowa wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.02.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) To mój młodszy, który czyści sobie paluszka, bo mu się ubrudził wiosennym błotkiem Szkoda, że nie widzi swoich nóżek po łydki w błocie Mimo wszystko "Z utęsknieniem czekam na ...... wiosnę." Edytowane 30 Marca 2011 przez Ryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.03.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dzisiaj posadziliśmy forsycję x 2, krzewuszkę, zawilca, żylistka, hibiskusa, porzeczkę krwistą i tawułę Na razie wszystkie krzewy wyglądają tak jak ten na zdjęciu. Zobaczymy co z nich wyrośnie http://www.dom.tim.net.pl/galleries/DOM/Inne/sadzeniekrzewow.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.03.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 To nasz domek od podwórka i chyba górka pod którą mamy się spotkać 9 kwietnia http://www.dom.tim.net.pl/galleries/DOM/Inne/chalupka.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.03.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Oddałam auto do naprawy, nie wiedziałam, że jeszcze parę dni a wstąpiłabym do klubu "Jaskiniowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.03.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Sposoby na uszycie roletek rzymskich np tu - jest przystępny opis http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,51461379,51462904.html a tu - więcej linków http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134700-Rolety-rzymskie-jak-uszy%C4%87 Edytowane 17 Marca 2011 przez Ryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.03.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Panowie skończyli montować schody 25 marca. Robili miesiąc i tydzień. Jeszcze spiszemy drobne poprawki i przyjadą doszlifować i to będzie finisz montażu schodów, barierek, poręczy, listew itp. Teraz wzięliśmy się za "trawnik". Piszę "trawnik" bo tak naprawdę my trawnika nie chcemy, chcemy mieć łąko-trawnik. 24 marca sąsiad zaorał nasze pole, potem przejechał (po tym zaoranym) rekultywatorem (czy jakoś tak) i teraz już trzeci dzień, grabimy, wyrównywujemy, siejemy, ubijamy, podlewamy, grabimy, wyrównujemy, siejemy itd., itd. i końca nie widać Dostaliśmy od sąsiadki jukę i mahonię. Sąsiad sprezentował nam biały lilak i jeszcze dwa krzaczki tak ze 2m. "Sąsiedzi, sąsiedzi, sąsiedzi. Tak bardzo, bardzo kocham was" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.03.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) Zakładanie trawnika ciąg dalszy. Wywiozłam na kupę 6 taczek korzeni perzu, teraz trzeba to puścić z dymem. Trawka na większej części zasiana, przegrabiona, zwalcowana, podlana, teraz rosnąć ma. Podobno po miesiącu bedzie coś widać. Naszą górkę mąż wczoraj też wyrównał, obsiał, zagrabił, wywalcował i podlał. Wytyczyłam dwie grządki teraz zastanawiam się co tam posiać. Grządek docelowo będzie więcej, te dwie to tak na miły początek. Chyba tam wsieje rzodkiewkę i wczesną marchew, wcisnę dymkę i posieję siedmiolatkę. Na jesień nie wykopałam pietruszki naciowej i teraz puszcza młode listki:wiggle: Róże puszczają odrosty, takie milimetrowe ale są Czekam, aż się obudzi/przyjmie tawułka i drzewka owocowe. Napewno nam zmarzła czereśnia, reszta podobno odbije - sprawdzał sąsiad - grodnik z wieloletnim doświadczeniem w uprawie sadu. Wczoraj moje dzieci miały spotkanie integracyjne z dziećmi sąsiadki. Było miło i wesoło. Może zaczną sie razem bawić tak na co dzień, to byśmy mieli więcej czasu dla ogródka. "Sąsiedzi, sąsiedzi, sąsiedzi. Tak bardzo, bardzo kocham was" Edytowane 30 Marca 2011 przez Ryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts