Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najnowsze trendy w wnętrzarstwie ?

jaksie

Recommended Posts

Teraz we wnętrzarstwie jest taki trynd, co by kuchnie wyglądały jak cokolwiek, byle nie kuchnia. Gładkie powierzchnie, bez widocznych uchwytów, z ukrytym AGD. W "Dobrym wnętrzu" jakieś dwa numery temu był taki przykład. Wielka biała powierzchnia wbudowana w ścianę, a wokół pięknie rzeźbiona listwa okalająca zabudowę jak obraz. Zabudowa stała w aneksie kuchennym, ale trudno ją było zauważyć i rozpoznać jako kuchnię.

Tak, super ta kuchnia byla! Wygladala jak wielki pusty bialy obraz w rzezbionych ramach :) Choruje na wielkie lustro do sufitu w takich ramach :)

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo podobają mi się tego typu krzesła jak wyżej, ale obawiam się o komfort dłuższego siedzenia. Teraz mamy wygodne, tapicerowane z dość wysokim oparciem. Jak myślicie?

To zalezy tylko jak ergonomicznie forma jest wykonana ... ja mam Orbit-y Eggshell-a i sa nie do podrobienia w wygodzie.

Również na długie biesiady przy stole :wink: ?

jak najbardziej - juz wyprobowane przy nocnych Polakow rozmowach :wink: nawet ja posiadacz koscistego tylka nie narzekam :lol: jedynie co mi przeszkadza, to to ze tworzywo wyciaga z czlowieka cieplo i mi zaczyna robic sie po pewnym czasie zimno .. dlatego klade sobie maly kocyk :wink: Oczywiscie wszyscy patrza na mnie jak na wariata, bo nie maja takiego odczucia ... ale ja jestem przeokropny zmarzluch i takie rzeczy mi sie zdarzaja :wink:

• 1 year później...