popcarol 02.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Teraz we wnętrzarstwie jest taki trynd, co by kuchnie wyglądały jak cokolwiek, byle nie kuchnia. Gładkie powierzchnie, bez widocznych uchwytów, z ukrytym AGD. W "Dobrym wnętrzu" jakieś dwa numery temu był taki przykład. Wielka biała powierzchnia wbudowana w ścianę, a wokół pięknie rzeźbiona listwa okalająca zabudowę jak obraz. Zabudowa stała w aneksie kuchennym, ale trudno ją było zauważyć i rozpoznać jako kuchnię. Tak, super ta kuchnia byla! Wygladala jak wielki pusty bialy obraz w rzezbionych ramach Choruje na wielkie lustro do sufitu w takich ramach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Oj, chciałabym to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Oj, chciałabym to zobaczyć Jak wroce do pracy - siedze w domu z chora Mloda (moze jutro?) to zeskanuje i ci wrzuce, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.02.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Obiecana fotka kuchni dla jaksie: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/WBfYaYde8WGHgmUJHB.jpg Sory za wielkosc i jakosc, ale tej duzej nie dalo sie zeskanowac bo zajmuje 2 strony. Widac mniej wiecej o co chodzi. Gotowanie i mycie garow na wyspie z super wyciagiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki wielkie! Cudnie,mogłabym zamieszkać tam z marszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tez bardzo mi sie podoba... ehh moze kiedys nowy dom zbudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.02.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bardzo podobają mi się tego typu krzesła jak wyżej, ale obawiam się o komfort dłuższego siedzenia. Teraz mamy wygodne, tapicerowane z dość wysokim oparciem. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To właśnie ta kuchnia. I to jest to, co rozumiem jako trendy zabudowa na całą ścianę. Widać chyba delikatną różnicę między rzeźbioną ramą a Komandorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bardzo podobają mi się tego typu krzesła jak wyżej, ale obawiam się o komfort dłuższego siedzenia. Teraz mamy wygodne, tapicerowane z dość wysokim oparciem. Jak myślicie? To zalezy tylko jak ergonomicznie forma jest wykonana ... ja mam Orbit-y Eggshell-a i sa nie do podrobienia w wygodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.02.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Również na długie biesiady przy stole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Również na długie biesiady przy stole ? jak najbardziej - juz wyprobowane przy nocnych Polakow rozmowach nawet ja posiadacz koscistego tylka nie narzekam jedynie co mi przeszkadza, to to ze tworzywo wyciaga z czlowieka cieplo i mi zaczyna robic sie po pewnym czasie zimno .. dlatego klade sobie maly kocyk Oczywiscie wszyscy patrza na mnie jak na wariata, bo nie maja takiego odczucia ... ale ja jestem przeokropny zmarzluch i takie rzeczy mi sie zdarzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimika 26.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Czyżby nikt już nie śledził nowości?A może to już nie trendy być trendy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 upps, przeczytałam ten wątek i doszłam do wniosku że mój dom jest zajebiście nie modny, wszedzie podwieszane sufity, masakra!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts