nastka79 28.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dla mnie bardzo ważne jest opóźnienie startu, bo jak rano wychodzę do pracy, to nastawiam pralkę na ok. 13 i jak wracam to mam pranie zrobione w drugiej taryfie. Żałuję, że zmywarki takiej nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 28.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja mam pralko-suszarkę Ariston Hotpoint ładowana przodem, załadunek do 8kg, opóźnienie startu, tryb eco, szybko program. 1400 obrotów jestem bardzo zadowolona i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 28.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie boicie sie zalania lazienki wlaczajac pralke z opoznieniem podczas nieobecnosci domownikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie boicie sie zalania lazienki wlaczajac pralke z opoznieniem podczas nieobecnosci domownikow? Dom ubezpieczony, a sąsiadów nie zaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 28.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja się nie boję o łazienkę bo pralka stoi w pralni A tak serio, to nigdy nie wykorzystaliśmy funkcji programowania czasowego a to z tej przyczyny, że pralka sama do suszarki nie przełoży A co do pralki to mamy ten model - Electrolux EWF16981W i jest naprawdę super. Po doświadczeniach z Ariston (pralko-suszarka) jesteśmy zachwyceni (znacz nie ja, bo ja to ją tylko 'z widzenia' znam Pozdrawiam P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 28.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Opóźniam start zawsze gdy wychodzę z domu do pracy tak aby gdy przyjdę pralka dopiero co skończyła. Nigdy ten patent mnie nie zawiódł. Mam Bosha, takiego jak pokazywała Ewunia. Moja Mama ma również tego Bosha tylko z mniejszym wsadem i też sobie chwali. Ufam tej marce. Do zadecydowania się na konkretny model proponuję sklep internetowy który ma rozszerzona opcję wyszukiwania po parametrach np. megamedia.pl Tam jest coś takiego jak "określ oczekiwania". Ja tak wybrałam swoją. Oczywiście kupiłam u konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 28.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mam elektrolux, bo jak kupowałam miała 5 lat gwarancji. A do tego, to, co potrzebowałam. Każda pralka się może zepsuć, dlatego tak ważna była dla mnie ta gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 29.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 pawlaczynski a co było nie tak z Aristonem, pytam bo sama mam pralko-suszarkę o taka http://www.euro.com.pl/pralko-suszarki/ariston-aqgmd-149-b.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 29.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 My mieliśmy jakiś starszy model - tak na oko z 6 lat ma w tej chwili. Generalnie prała i suszyła ale jakość tych działań pozostawiała wiele do życzenia (doprasowanie czegokolwiek po suszeniu graniczyło z cudem). No ale nie ma co płakać, ponieważ w momencie kupna była dość tanim modelem. Kupując pralkę i suszarkę do obecnego domu staraliśmy się wybrać modele ze średniej/górnej półki i na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Gdyby jeszcze pralka sama do suszarki przekładała ... PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 30.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Polecam pralki gorenje. Miałam poprzednio wydałam na nią kupę kasy, ale prała jak złoto. Ciciutka, mnóstwo funkcji i ładny design (ja miałam szarą), mankament CENA. Teraz wyczytałam i znalazłam pralkę hoovera. Duzo tańsza niż gorenje, za to z podobnymi parametrami, a na forum cieszy się bardzo dobrą opinią. To model VHD 6143D. Nawet jak mi się za 10 lat popsuje to nie wydam łącznie tyle co teraz za jedną dobrą Gorenje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek000 03.08.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 http://www.euro.com.pl/pralki/dane-techniczne-samsung-wf7522s8v.bhtml#content_3c dziekuje wszystkim za rade kupiłem cos takiego, nie wiem co o tym sądzicie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts