sanita 24.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Mam mały dylemat. Zakupiłam płytki pół mat 50x50 kolor kość słoniowa, które zostaną położone w holu, aneksie kuchennym i trochę w salonie. Jednak część wypoczynkową chciałam wydzielić panelami. I tutaj mam problem bo nie wiem jaki kolor drewna powinnam zakupić. Meble, które zabieram ze sobą ze starego mieszkania sa w kolorze brzozy (ikea, bjursta komoda, witryna, stolik, krzesła i stół)+ czerwona kanapa. Kuchnia będzie w lakierze czarno - białym. Okna białe. Czy w takim wypadku podłoga w kolorze - orzech amerykański lub orzech będzie tutaj odpowiednia?? Do tego drzwi również orzech. Poradźcie bo już głupieję. Niestety meble które kupiłam dwa lata temu w kolorze brzozy ograniczają mnie aranżacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Mam mały dylemat. Zakupiłam płytki pół mat 50x50 kolor kość słoniowa, które zostaną położone w holu, aneksie kuchennym i trochę w salonie. Jednak część wypoczynkową chciałam wydzielić panelami. I tutaj mam problem bo nie wiem jaki kolor drewna powinnam zakupić. Meble, które zabieram ze sobą ze starego mieszkania sa w kolorze brzozy (ikea, bjursta komoda, witryna, stolik, krzesła i stół)+ czerwona kanapa. Kuchnia będzie w lakierze czarno - białym. Okna białe. Czy w takim wypadku podłoga w kolorze - orzech amerykański lub orzech będzie tutaj odpowiednia?? Do tego drzwi również orzech. Poradźcie bo już głupieję. Niestety meble które kupiłam dwa lata temu w kolorze brzozy ograniczają mnie aranżacyjnie. Przymierz się do drewna Padouk!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts