ohm30 11.03.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Kuchnia gotowa, ale jeszcze troszkę trzeba posprzątać http://images49.fotosik.pl/271/03cea293f28b0929med.jpg http://images47.fotosik.pl/270/5c542a41bd4f8d30med.jpg http://images49.fotosik.pl/271/a466cc4f50aceb5emed.jpg http://images39.fotosik.pl/267/60276efb9131838cmed.jpg http://images42.fotosik.pl/182/c248f287d4324750med.jpg http://images35.fotosik.pl/125/312a5ee2749c8d34med.jpg Aaaaaaaaa.....mieszka się SUPER !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Bardzo gustowny domek Niech się dobrze mieszka! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 11.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam, nie będę orginalna, kiedy powiem, że śliczny dom - ale jak inaczej opisać to co zrobiliście:) Bardzo spodobał mi sie Wasz kominek. Czy mogę sie dowiedzieć gdzie go kupiliście? O taką prosta uniwersalną obudowę mi chodzi w moim domku.PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mw1976 11.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ideał. Gratulacje! Chciałbym też za rok, może dwa lata, pochwalić się tak wspaniałym dziełem... Ile Was to wszystko kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 11.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ohm30. Mam pytanko. Pani architekt właśnie nas poinformowała, że będziemy mieć słupy w pokojach, jeżeli zrezygnujemy ze ścianek. Mówię o górnych pokojach. Czy wy coś o tym wiecie, czy może je zabudowaliście? Będę wdzięczna za szybka odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 11.03.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 lady in red - dziękuję Kasia_Artur - kominek jest z firmy Kratki - Oliwia, a obudowa to marmur daino. mw1976 - kosztowało nas to sporo pracy, nerwów, uporu, itd. Zdecydowana - słupy mamy schowane w ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 11.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jeszcze nie jestem w temacie kominków, dlatego jako "zielona" osoba proszę mi powiedzieć jak montuje sie taką cięzka płtę i czy taki marmur najlepiej jest kupić np u kamieniarza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 11.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jeszcze nie jestem w temacie kominków, dlatego jako "zielona" osoba proszę mi powiedzieć jak montuje sie taką cięzka płtę i czy taki marmur najlepiej jest kupić np u kamieniarza? Pozdrawiam Marmur był przyklejany, a kupiony u kamieniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mw1976 11.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 mw1976 - kosztowało nas to sporo pracy, nerwów, uporu, itd. Nie wątpię Aczkolwiek czytając Wasz dziennik jakby nie widać problemów, ma się wrażenie, że wszystko idzie bardzo gładko, sprawnie, bez zgrzytów i nerwów inwestorów... Pytam o koszty, bo planuję dość podobny domek i będę miał do dyspozycji 300kzł i ciągle mam dylemat na ile mi to wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdr_zg 11.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cześć ohm30 Życzę Wam, żebyście byli w tym domku bardzo szczęśliwi! Kiedyś pytałam jak oceniasz wielkość garażu,.. napisałaś, że ocenisz jak wprowadzisz samochód . I co teraz myślisz ? Głównie chodzi mi o szerokość, zastanawiamy się czy nie poszerzyć go w projekcie... Napisz, proszę ile ma szerokości. Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 12.03.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć ohm30 Życzę Wam, żebyście byli w tym domku bardzo szczęśliwi! Kiedyś pytałam jak oceniasz wielkość garażu,.. napisałaś, że ocenisz jak wprowadzisz samochód . I co teraz myślisz ? Głównie chodzi mi o szerokość, zastanawiamy się czy nie poszerzyć go w projekcie... Napisz, proszę ile ma szerokości. Serdeczne pozdrowienia Samochód parkuję przed domem, bo do garażu nie mamy jeszcze podjazdu Wymierzę wieczorem to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 12.03.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 mw1976 - kosztowało nas to sporo pracy, nerwów, uporu, itd. Nie wątpię Aczkolwiek czytając Wasz dziennik jakby nie widać problemów, ma się wrażenie, że wszystko idzie bardzo gładko, sprawnie, bez zgrzytów i nerwów inwestorów... Pytam o koszty, bo planuję dość podobny domek i będę miał do dyspozycji 300kzł i ciągle mam dylemat na ile mi to wystarczy... Myślę, że starczy Wszystko zależy o tego co będzesz miał w środk, tzn. od wykończeniówki. To jak świnka skarbonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 12.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witajcie my też po małej przerwie. Aż oczy ze zdumienia przecieramy Gratulacje!!! Mamy oczywiście pytanko o wentylacje okapu kuchennego. Którędy puściliście kanał wentylacyjny? Rewelacyjnie wygląda tynk nad schodami czy to jakaś struktura? No i oczywiście jak będziecie mieli chwilkę to czekamy na obiecane koszty na priva. Dajcie więcej zdjęć bo naprawdę zapowiada się niezłe wnętrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 12.03.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć ohm30 Życzę Wam, żebyście byli w tym domku bardzo szczęśliwi! Kiedyś pytałam jak oceniasz wielkość garażu,.. napisałaś, że ocenisz jak wprowadzisz samochód . I co teraz myślisz ? Głównie chodzi mi o szerokość, zastanawiamy się czy nie poszerzyć go w projekcie... Napisz, proszę ile ma szerokości. Serdeczne pozdrowienia Samochód parkuję przed domem, bo do garażu nie mamy jeszcze podjazdu Wymierzę wieczorem to dam znać Szerokość garażu to 3 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 12.03.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witajcie my też po małej przerwie. Aż oczy ze zdumienia przecieramy Gratulacje!!! Mamy oczywiście pytanko o wentylacje okapu kuchennego. Którędy puściliście kanał wentylacyjny? Rewelacyjnie wygląda tynk nad schodami czy to jakaś struktura? No i oczywiście jak będziecie mieli chwilkę to czekamy na obiecane koszty na priva. Dajcie więcej zdjęć bo naprawdę zapowiada się niezłe wnętrze !!! Hej wentylacja okapu kuchennego wyprowadzona jest na zewnątrz przez ścianę w kuchni. Tynk przy schodach to zwykły kornik. Jakie koszy mam przesłać? Zdjęcia może jutro wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 12.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hey mamy koszty III i IV Stan zero i SSZ. Podrzućcie może wykończeniówkę no i jak wyglądał koszt za cały kominek. Zastanawiamy się nad wykonawcą z tej strony http://www.kominkiikominy.pl Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 13.03.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Hey mamy koszty III i IV Stan zero i SSZ. Podrzućcie może wykończeniówkę no i jak wyglądał koszt za cały kominek. Zastanawiamy się nad wykonawcą z tej strony http://www.kominkiikominy.pl Pozdrawiamy Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 14.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ohn30! Ja jeszcze raz w sprawie tych słupów. Pani architekt dopatrzyła sie słupów ok. 75 cm. od ścianki kolankowej w każdym pokoju a nawet w łazience. Według niej miały być one schowane w ściankach ryglowych, z których chcemy zrezygnować, aby powiekszyć powierzchnię pokojów. Nie chodzi mi o te słupy na środku ( chyba 2) . Czy Wasza pani architekt też coś o tym Wam wspominała? Dla mnie jest to dość duży problem, bo nie chciałabym ich mieć. Będę wdzięczna za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 14.03.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 My czegoś takiego nie mamy Nasza Pan architekt robiła wszystko tak ,aby było dobrze, więc nie wiem jaki Wasza widzi problem Po za tym nie znam się na tych sprawach. Nie ma słupów i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 14.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dziękuję za szybką odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts