Zdecydowana 22.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Bardzo bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 23.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Za zachwyty nie dziękuj , bo same się wyrywają jewszcze raz zerknęłam na dziennik i doznałam olśnienia. Jacy Wy młodzi inwestorzy jesteście. to dlatego macie kuchnię taką niecodzienną powiedzmy Ale muszę przyznać ,że czym więcej na nia patrzę , tym bardziej sie do niej przekonuję. Dojdzie do tego ,że jeszcze napiszę,że mi sie podoba A dziewczynki to już takie słodkie są ,że hej. No laleczki normalnie. Jednym słowem rodzinka na medal. Ale kogoś mi tutaj brakuje. Może pieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 23.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Musze przyznać, że nie spodziewałam się aż tak dużych pokoików na górze, tylko się cieszyć! Ale martwi mnie dolna łazienka, bo chcieliśmy w niej wstawić prysznic, ale chyba nic z tego, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 23.03.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 W dolnej łazience nie ma szans na prysznic, ale można ja powiększyć kosztem pokoju, który do nie przylega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 23.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zapytam o narożnik w salonie. Co to za model i firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 23.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Narożnik jest firmy Wajnert, model Davos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 23.03.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Za zachwyty nie dziękuj , bo same się wyrywają jewszcze raz zerknęłam na dziennik i doznałam olśnienia. Jacy Wy młodzi inwestorzy jesteście. to dlatego macie kuchnię taką niecodzienną powiedzmy Ale muszę przyznać ,że czym więcej na nia patrzę , tym bardziej sie do niej przekonuję. Dojdzie do tego ,że jeszcze napiszę,że mi sie podoba A dziewczynki to już takie słodkie są ,że hej. No laleczki normalnie. Jednym słowem rodzinka na medal. Ale kogoś mi tutaj brakuje. Może pieska? Tak, tak pieska Dzieciaki chcą strasznie, ale mąż im ciągle powtarza, że lepiej nie , bo go zamrozi Do domu raczej nie, bo poniszczy nam jeszcze coś, ale na podwórko bardzo bym chciała P.S. Tacy już nie znowu młodzi..... ale fajnie to usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 24.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Widzisz jak trafiłam z tym pieskiem Niestety szczeniak to chyba musi być w domu a potem na dworek ale sama nie wiem. mój był w mieszkaniu od poczatku choć przyznam ,że mielismy urwanie głowy. dywanów zero i wszedzie gazety porozkładane. teraz to ja juz z niego podwórkowego nie zrobię, bo dzieciom i mnie to by serduszka popekały z rozpaczy A dzieci to bedą przeszczęśliwe uwierz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wiem, że szalałyby ze szczęścia Jednak do domu nie zdecyduję się na psiaka....mamy za to rybkę i zająca Dziś cały dzionek spędziliśmy ma dworze. Ja latałam z grabiami i zbierałam pozostały gruz, bo lada moment (mam nadzieję) będziemy równać podwórko i płot stawiać.Dzieciaki szalały na rowerkach, a mąż tylko głaskał swój motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 25.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Trafiłam z wątku o kuchniach (ten kogutek mnie zaintrygował ). Ohm30 - coż można powiedzieć poza tym, że pięknie u Was? Tempo budowy powalające - ja tez bym tak chciała i o to starać się będę z całych sił! Ja sobie pozwolę od Ciebie "zmałpować" podłogę w salonie Bardzo podoba mi się opaska z płytek. Napisz proszę coś więcej na temat łączenia, może zdjęcia jakieś? Życzę Wam samych miłych chwil w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 25.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzisiaj to dopiero poszalejecie, ma być 19 stopni lato czy co? każdy mąż musi mieć jakiegoś hopla. mój marzy o paralotni ,ale skutecznie mu to wybiłam z głowy rozpoczynając budowę ma sie te swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 25.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Trafiłam z wątku o kuchniach (ten kogutek mnie zaintrygował ). Ohm30 - coż można powiedzieć poza tym, że pięknie u Was? Tempo budowy powalające - ja tez bym tak chciała i o to starać się będę z całych sił! Ja sobie pozwolę od Ciebie "zmałpować" podłogę w salonie Bardzo podoba mi się opaska z płytek. Napisz proszę coś więcej na temat łączenia, może zdjęcia jakieś? Życzę Wam samych miłych chwil w nowym domu Dziękuję Proszę podłoga do Twojej dyspozycji Zdjęcie samej podłogi wstawię, ale dopiero jutro, bo mi aparacik mąż skubnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 25.03.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzisiaj to dopiero poszalejecie, ma być 19 stopni lato czy co? każdy mąż musi mieć jakiegoś hopla. mój marzy o paralotni ,ale skutecznie mu to wybiłam z głowy rozpoczynając budowę ma sie te swoje sposoby hehe, dziś poszalałam, ale z kartą męża na zakupach, bo u nas prądu nie było, więc do miasta ruszyłam z moimi księżniczkami Wiadomo jak się trzy dziewczyny wybiorą na zakupy to hoho Paralotnia fajna sprawa....mój tylko czeka, aż na tor wyruszy, a gotowy jest już od zeszłego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 26.03.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Trafiłam z wątku o kuchniach (ten kogutek mnie zaintrygował ). Ohm30 - coż można powiedzieć poza tym, że pięknie u Was? Tempo budowy powalające - ja tez bym tak chciała i o to starać się będę z całych sił! Ja sobie pozwolę od Ciebie "zmałpować" podłogę w salonie Bardzo podoba mi się opaska z płytek. Napisz proszę coś więcej na temat łączenia, może zdjęcia jakieś? Życzę Wam samych miłych chwil w nowym domu Dziękuję Proszę podłoga do Twojej dyspozycji Zdjęcie samej podłogi wstawię, ale dopiero jutro, bo mi aparacik mąż skubnął Obiecane zdjęcie.... http://images35.fotosik.pl/131/b364bf42d7db16a4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 27.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ohm30 - dziękuję Ci bardzo A czy możesz jeszcze napisać co to jest i jak jest montowane? Czy pomiędzy obie "podłogi" ta listwa czy na wierzch? Jak patrzę na zdjęcie to wydaje mi się, że na wierzch, ale zdjęcia czasem przekłamują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 27.03.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Dokładnie....to listwa montowana na wierzch. Jest ona przyklejana do podłogi. Chciałam, aby była w kolorze paneli, jednak ciut się rożni. Na zdjeciu różnica w kolorze wyszła mocniejsza, jednak tak nie jest. Listwa miała na początku być właśnie taka pod kafelki, ale są tylko złote i srebne, a mnie się to nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 27.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ohm30- a ja mam pytanko odnośnie płytek (jeżeli można oczywiście) czy kładzione są bez fug , bo na zdjęciu tak widzę , czy fugi są bardzo małe? I jakie to są płytki bo bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 27.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Dzięki bardzo i podłączam się do pytania Zdecydowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 27.03.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ohm30- a ja mam pytanko odnośnie płytek (jeżeli można oczywiście) czy kładzione są bez fug , bo na zdjęciu tak widzę , czy fugi są bardzo małe? I jakie to są płytki bo bardzo mi się podobają. Jest to gres polerowany. Płytki maja fugi bardzo wąskie i w kolorze beżu pastelowego i to może dlatego takie wrażenie Wymiary gresu to 50x50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 27.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 A zdradzisz nam jeszcze jaka firma, kolor i wymiary płytek? No i jaka szerokośc tej fugi? Przepraszam, że męczę, ale naprawdę rewelacyjnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts