lukasia 25.07.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam! własnie wykańczam moje pierwsze M i z racji tego, że nie mam doświadczenia - pytam: mam aneks kuchenny w kolorze białym i ciemne wenge (cokoły ciemne wenge), na podłodze gres jasny beż...natomiast przy ścianie w salonie łaczącej kuchnie z salonem - mam listwę przypodłogową dąb ciemny. No i mam problem bo nie wiem czym wykończyć pustą scianę w kuchni nad kaflami. Pan który u mnie robił podłogi twierdzi ze wykańczać kaflem na wys okolo 6cm takim samym jak podłoga to jest wieś i że lepiej użyć listwę tą co w salonie. Potem stwierdził ze nie wie jak połączyć kafle z listwą (też jestem ciekawa) Wydaję mi się że będzie zbyt duży kontrast do ściany w kuchni która jest koloru jasne capuccino. Jak obecnie to się wykańcza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 na podłodze gres jasny beż...natomiast przy ścianie w salonie łaczącej kuchnie z salonem - mam listwę przypodłogową dąb ciemny. a nie znajdziesz takiej listwy jak ta koloru ciemny dąb tylko w kolorze gresu? Fajnie by było gdybys zrobiła zdjecia, może wtedy cos by się rozjasniło Moze ta ciemna listwa pasowałaby tez dalej, poza salon do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasia 25.07.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 wrzucę zdjęcie lada dzień po zabudowaniu kuchni żeby nie tak na sucho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts