amazonka22 07.09.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja cicho podgladam bo zaciekawiła mnie ta technologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 08.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, ja tylko napiszę, że wprawdzie nie komentuję, ale z zaciekawieniem codziennie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Gosiaczek_ 09.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Co za tempo prac!!Świetny domek.Gdyby nie była to tajemnica, przybliżony kosztorys byłby możliwy do wglądu?Jestem zachwycona tą budową!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 25.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 proszę pamiętac o dzienniku. Prawie codziennie przejeżdżam obok i domek mi się bardzo podoba. Bardzo mnie ciekawi jakiś kosztorys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts