EMMA29 25.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam. Jak myslicie,który fornir na meblach kuchennych bedzie sie lepiej prezentowal palisander czy jablon indyjska. Gorna zabudowa bedzie w kolorze czarnym na wysoki polysk (czern fortepianowa). Miedzy gorna,a dolna zabudowa plytki grespania biale szkliwione. Na podlodze rowniez biale 60X60 szkliwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 27.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Do czarnego lakieru i jedno i drugie będzie fajnie wyglądać, choc wydaje mi się, że palisander będzie ciemniejszy. U siebie mam kuchnię w czarnym lakierze z pasem jabłoni indyjskiej i baaaardzo mi się ona podoba to kuchnia z Rusta z jabłonką http://www.rust.com.pl/html/kuchnie/rust/normal/memphis/image/0image13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 28.07.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dziekuje Ci za odpowiedz. Ja bardziej sie sklaniam ku palisandrowi,ma wyrazniejsze uslojenie. Droga Amor mozna zobaczyc gdzies Twoja kuchnie? Ta z rusta jest przesliczna,jesli masz podobna to gratuluje. Jaki masz blat do tych mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 28.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja tez bym była za wyraźniejszymi słojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot1979 28.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dziwne pytanie , na takie pytania należny samemu sobie odpowiedzieć co mi się lepiej podoba , a nie ludzi , którzy mogą mieć kompletnie inny gust:) moim skromnym zdaniem , to ty będziesz mieszkać u siebie nie forumowicze:))) a i żebyś nie pomyślała że jestem złośliwy , to tylko moje spostrzeżenie być może błędne ale jednak:) gorąco pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 29.07.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Masz racje,ze to ja bede mieszkac u siebie w domku i to ja musze sie dobrze w nim czuc i mi musi sie podobac,ale czasami milo jest uslyszec opinie innych ludzi ktorzy maja poczucie estetyki i dobrego gustu tym bardziej gdy nie ma sie do konca wyrobionego zdania... Pozdrawiam Zlosliwcze(zarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 02.08.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ktory Wam sie bardziej podoba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 05.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 .............palisander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot1979 05.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 palisander tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts