an.i 25.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam!przymierzam się do budowy domu w okolicach Warszawy, koło Glinianki. Powierzchnia użytkowa 255 m2.Podpowiedzcie mi dobrzy ludzie, jak i gdzie szukać ekipy i ile może kosztować stan surowy otwarty, bo tyle chciałabym zrobić w pierwszym etapie budowy.Dom bez piwnic, z dwiema sypialniami na górze i garażem. Dach dosyć prosty.Proszę o informacje.anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 10.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 moge Ci polecic ekipe ktora dla mnie budowala dom, sa dobrzy i spradzeni, teraz moim znajomym rowniez buduja i sa zadowoleni i bodajze ciagle atrakcyjni cenowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 20.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! przymierzam się do budowy domu w okolicach Warszawy, koło Glinianki. Powierzchnia użytkowa 255 m2. Podpowiedzcie mi dobrzy ludzie, jak i gdzie szukać ekipy i ile może kosztować stan surowy otwarty, bo tyle chciałabym zrobić w pierwszym etapie budowy. Dom bez piwnic, z dwiema sypialniami na górze i garażem. Dach dosyć prosty. Proszę o informacje.anna Ja buduje w pomorskim dom 160 mkw + 70mkw piwnic koszt 51 tys netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 20.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam! przymierzam się do budowy domu w okolicach Warszawy, koło Glinianki. Powierzchnia użytkowa 255 m2. Podpowiedzcie mi dobrzy ludzie, jak i gdzie szukać ekipy i ile może kosztować stan surowy otwarty, bo tyle chciałabym zrobić w pierwszym etapie budowy. Dom bez piwnic, z dwiema sypialniami na górze i garażem. Dach dosyć prosty. Proszę o informacje.anna Ja buduje w pomorskim dom 160 mkw + 70mkw piwnic koszt 51 tys netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 26.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 bardzo bym prosiła o ten namiar na ekipę...za chwilę? będę miała pozwoleniewięc już czas - an.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts