WERI 25.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Hej jestem Jula mamy 2 dzieci i 4 psy ,prawie całe życie mieszkalismy w mieście a teraz wywiało nas 30 km od cywilizacji, tzn do cywilizacji to mamy trocheblizej ale do naszego miasta właśnie 30 i codziennie dojeżdząmy tam do parcy młoda do przedzkola po drodze zostawiamy najmlodszego u babcidom sie buduje a pomieszjkujemy u teściów obok których sie budujemyz teściami stosunki beznadziejne rwęcz krytyczne dlatego bardzo bym chciała aby budowa szła ekspresowo ale jak to zwykle bywa nie bardzo to nam wychodzimimo to nie poddaje sie i ciągle szukam nowych inspiracji a na tym forum widze że jest ich mnóstwo i zprzyjemnościa tu zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 witam podaj dane do MS... płeć, nr buta, budowa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.07.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 witam bardzo serdecznie a inspiracji na tym forum jest naprawdę mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a co to ,to MS gdzie mam tago szukać no wiesz z tą "budową" to tu takie prywaty sie piszę ok moja budowa nogi ręce głowe mam i inne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts