pblochu 11.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zaprawy wapiennej od dawna się nie stosuje cholera - nie wiedziałem fakt ten pośpiech i ta niecierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 11.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 nie wiem może już starej daty jestem może się mylę ale Pamiętam jak przez mgłę trociny mieszane z wapnem i na strychy wrzucane jako ocieplenie ale może coś cię zmieniło zresztą jak zawsze Wszystko jest możliwe, ale na pewno się nie mylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.08.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 nie wiem może już starej daty jestem może się mylę ale Pamiętam jak przez mgłę trociny mieszane z wapnem i na strychy wrzucane jako ocieplenie ale może coś cię zmieniło zresztą jak zawsze Ja dobrze pamiętam bo tak rodzice mają w domu zrobione! Dom budowany w latach 80tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts