aishan 07.12.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Brawo, brawo, brawo!!!Ale ci fajnie, jak pomyślę że dopiero zaczynam, ech.....No a widok z tarasu - pierwsza klasaDobrych duchów, ciepłych fluidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 07.12.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Gratuluję paj^Tylko proszę nie wykruszaj się z forum i podziel się od czasu do czasu doświadczeniami z eksploatacji. To forum trzyma mnie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 forum nie opuszcze, teraz m utrudniy dtep, internt mam w bloku .. wlasnie wybieram sie do telekomuny pytac o mozliwsc przylaczenia mnie to monopoisty, innego operatra nie ma na moim terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 08.12.2003 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 qrka wodna, slaba bateria w klawiaturze i wychodza takie byki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 ...no paj ja też musze Ci pogratulować , odwaliłeś kawał dobrej roboty , przedemną jeszcze dłuuuuga droga, bo w tym roku zrobiłem stan surowy a już widze, że będe musiał duuużo pracy własnej włożyć w moją chałupke ze względów oczywistych więc może się troche też naucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 08.12.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 a ten gość nademną to oczywiście jaaaa, tylko ,że mnie wylogowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkotek 08.12.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Gratuluję.Obyśmy wszyscy tego kiedys doczekali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts