Miśki 06.10.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 No cóż, jak wyciągnąć średnią z wieku mojej drugiej połówki i mnie to niestety delikatnie przekroczymy granicę 30, ale sama mam 27, więc może jednak się załapiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa szymkiewicz 29.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ostani dzwonek, żeby się zameldować w kwietniu stuknie mi 30 . Na wiosnę planujemy ruszyć z budową swojego gniazdka. Może przed 40 skończymy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 02.11.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Mam 30 lat, moja szanowna małżonka 31, ale wszyscy mówią nam że wyglądamy młodziej. Mój "wspaniały" stolarz do tego stopnia zaczął nas traktować jak gówniarzy że w trakcie awantury musiałem mu powiedzieć, że nie życzę sobie jeszcze kiedyś usłyszeć od niego przez telefon "Cześć młody" i że życzę sobie być traktowany poważnie, bo to ja płacę...Facet wyszedł ze łzami w oczach z budowy, ale niestety wcześnie przegiął niesamowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 02.11.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Adamski, no co Ty??? Ja przy moich 29 wyglądam podobno na jakieś góra 22, mój mąż podobnie, a jeszcze nie zdarzyło się, żeby nas ktoś traktował niepoważnie Inna sprawa, że ja w pracy od początku musiałam się nauczyć tak mówić do ludzi, żeby się ze mną liczyli, pomimo, że wyglądam jak smarkula, więc może to doświadczenie procentuje teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.01.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 heej! Ja też się chętnie wpiszę bo w wigilię stuknęło mi 23!Więc pasuję tu jak ulał Za kilka dni kupuję działkę (tzn. ja i mój narzeczony - też nie chcemy mieszkać u nikogo katem, więc ślub musi poczekać do nastepnego lata) a teraz jestem na etapie przeglądania projektów - głowa boli Pozdrawiam wszystkich bez względu na minione wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 03.01.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Skończył się 2004 rok - mój 30-ty rok życia Bardzo dużo działo się w tym roku - zamieszkałem w nowym domu, zmieniłem pracę... Oby w 2005 było spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 03.01.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A ja mam 18 lat Nio i niestety to nie ja dom buduje tylko moi rodzice... Ale jako ciekawska osoba, lubie wiedziec wszystko o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 08.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 09.01.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 .... a ja mam 44, więc będę przychodził co drugi dzieńA ja to tylko zza węgła będę mogła podglądać, co sie tu dzieje Ewunia,życie zaczyna sie po 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mab 09.01.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Babette!My tez mamy 2 z przodu.Ja mam 25 lat a mąż 24(macio),a synek nasz zaczyna z nami budowe jeszcze wczesniej,bo ma prawie 2 i nic po niej !Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 16.01.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 A ja 4 stycznia skończyłam 30-stkę i jeszcze nie zaczęłam budować domu. Ale mam marzenie, że kiedyś to zrobię.... (oczywiście jeśli mój mężuś zacznie trochę więcej zarabiać. No i kredycik też nieunikniony!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.01.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Hej, hej! Ja tez mam dwadziescia kilka lat i zaczynam budowe (tzn mam pozwolenie i na iowsne zaczynam lac fundamenty). Moj mezus niestety nie moze nalezec do tego zacnego grona bo ma juz 31... , ale wyglada mlodo (zdjecie obok - zrobione kilka mies. temu). WIdze ze sie oburzacie, ze was budowlancy traktuja jak dzieciakow, a co my mamy powiedziec, gdy nas pytaja o dowod gdy kupujemy alkohol?? . Jesli zas chodzi o kase to musze przyznac ze z naszego grona znajomych jestesmy pierwszymi, ktorzy buduja. I nie ma co sie dziwic. Jesli ktos sie boi wziac duuuzego kredytu (tak jak my) to nawet nie ma co myslec o budowie (no moze jakies "mlode wilki" ktore zaczely robic kariere jeszcze na studiach). My tez sami finansujemy budowe. Jedyna pomoca byla dla nas kasa mieszkaniowa - dzieki odliczeniu podatku duzo zarobilismy. A poza tym nauczylismy sie odkladac regularnie nie male kwoty. Mam nadzieje ze starczy nam na wykonczenie domku. O wyrzeczeniach, ktore wiaza sie z budowa chyba nie musze pisac... sami wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 03.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Heh, jeszcze 2 tygodnie temu miałem 26 lat...teraz już musze dodać jeden roczek gdy mówię o wieku I zaczynam budowe na wiosnę, decyzja powstała równo rok temu. A przez ten rok zdążyłem zarazic dwoje znajomych budową i tez się przymierzają...chopć ostatnio zacząłem im odradzać bo mi sie kredyty śnią po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 07.02.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ja mam toszkę więcej niż Ty, ale to chyba nie ma większego znaczeniałapię się jeszcze do klubu 30-ki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Po co tu zaglądałam .!!! Idę poszukać czegoś dla ludzi " starszych ". Do Waszego klubu to ja chyba nie pasuję.................... Czy jest gdzieś klub okolic 40- tki ??????????????????????? Teraz sobie człowiek uświadamia, że latka lecą............... Młodzieży ! Trzymajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I budujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Na taki lament moge tylko zacytowac prorocze slowa: "Czy swiat sie wiele zmieni, gdy zamiast mlodych gniewnych, powstana starzy wk...wieni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 28.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 my mamy po 25 lat od półroku jesteśmy po ślubie - dostaliśmy działkębez kredytu sie nie obędzie - ale domek był zawsze naszym marzeniem, a żyje się po to aby spełniać marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zina 16.03.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ewuś! Pod tymi marzeniami podpisuje się wszystkimi pięcioma rękami! Ja mam latek 23 a muj mężuś 24 i na razie marzenia nawet udaje się nam spełniać . Nie jest to łatwe no ale my naprawde mamy dle kogo walczyć. Dla naszego synusia. I może wkrótce jeszcze jednego bobaska. No ale o tym to dopiero pomyślimy za pół roku. Jesteśmy rodziną z planem. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góreczka 17.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Proszę o wpis do klubu, lat 29, budująca, budowa trwa od lipca 2001 na razie stan surowy- (zdaję sobie sprawę z tego, że jeszcze wiele przede mną ale dam radę). Miałam trochę oszczędności, ale gdy stopniały sięgnęłam po kredycik. Ogromne to wyrzeczenia.. ale jaka satysfakcja... w końcu już widzę wszystkie pomieszczenia w realu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 27.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 zagadka: w sumie mamy 50 lat - jest nas dwoje. Pytanie: ile mamy lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts