Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy jest ktos kto ma tyle lat co ja?22?

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam 30 lat, moja szanowna małżonka 31, ale wszyscy mówią nam że wyglądamy młodziej. Mój "wspaniały" stolarz do tego stopnia zaczął nas traktować jak gówniarzy że w trakcie awantury musiałem mu powiedzieć, że nie życzę sobie jeszcze kiedyś usłyszeć od niego przez telefon "Cześć młody" i że życzę sobie być traktowany poważnie, bo to ja płacę...

Facet wyszedł ze łzami w oczach z budowy, ale niestety wcześnie przegiął niesamowicie...

Adamski, no co Ty??? Ja przy moich 29 wyglądam podobno na jakieś góra 22, mój mąż podobnie, a jeszcze nie zdarzyło się, żeby nas ktoś traktował niepoważnie :o

Inna sprawa, że ja w pracy od początku musiałam się nauczyć tak mówić do ludzi, żeby się ze mną liczyli, pomimo, że wyglądam jak smarkula, więc może to doświadczenie procentuje teraz?

• 2 months później...

heej! Ja też się chętnie wpiszę bo w wigilię stuknęło mi 23!Więc pasuję tu jak ulał :p Za kilka dni kupuję działkę (tzn. ja i mój narzeczony :D - też nie chcemy mieszkać u nikogo katem, więc ślub musi poczekać do nastepnego lata) a teraz jestem na etapie przeglądania projektów - głowa boli :wink:

Pozdrawiam wszystkich bez względu na minione wiosny!!!

Hej, hej!

Ja tez mam dwadziescia kilka lat i zaczynam budowe (tzn mam pozwolenie i na iowsne zaczynam lac fundamenty). Moj mezus niestety nie moze nalezec do tego zacnego grona bo ma juz 31... , ale wyglada mlodo (zdjecie obok - zrobione kilka mies. temu).

WIdze ze sie oburzacie, ze was budowlancy traktuja jak dzieciakow, a co my mamy powiedziec, gdy nas pytaja o dowod gdy kupujemy alkohol?? :o .

Jesli zas chodzi o kase to musze przyznac ze z naszego grona znajomych jestesmy pierwszymi, ktorzy buduja. I nie ma co sie dziwic. Jesli ktos sie boi wziac duuuzego kredytu (tak jak my) to nawet nie ma co myslec o budowie (no moze jakies "mlode wilki" ktore zaczely robic kariere jeszcze na studiach). My tez sami finansujemy budowe. Jedyna pomoca byla dla nas kasa mieszkaniowa - dzieki odliczeniu podatku duzo zarobilismy. A poza tym nauczylismy sie odkladac regularnie nie male kwoty. Mam nadzieje ze starczy nam na wykonczenie domku.

O wyrzeczeniach, ktore wiaza sie z budowa chyba nie musze pisac... sami wiecie

• 3 weeks później...

Heh, jeszcze 2 tygodnie temu miałem 26 lat...teraz już musze dodać jeden roczek gdy mówię o wieku :D

I zaczynam budowe na wiosnę, decyzja powstała równo rok temu. A przez ten rok zdążyłem zarazic dwoje znajomych budową i tez się przymierzają...chopć ostatnio zacząłem im odradzać bo mi sie kredyty śnią po nocach :o :o

Po co tu zaglądałam .!!!

Idę poszukać czegoś dla ludzi " starszych ".

Do Waszego klubu to ja chyba nie pasuję....................

Czy jest gdzieś klub okolic 40- tki ???????????????????????

Teraz sobie człowiek uświadamia, że latka lecą...............

Młodzieży ! Trzymajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I budujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Ewuś!

Pod tymi marzeniami podpisuje się wszystkimi pięcioma rękami!

Ja mam latek 23 a muj mężuś 24 i na razie marzenia nawet udaje się nam spełniać :D . Nie jest to łatwe no ale my naprawde mamy dle kogo walczyć. Dla naszego synusia. I może wkrótce jeszcze jednego bobaska. :wink: No ale o tym to dopiero pomyślimy za pół roku. Jesteśmy rodziną z planem. No! 8)

Proszę o wpis do klubu, lat 29, budująca, budowa trwa od lipca 2001

na razie stan surowy- (zdaję sobie sprawę z tego, że jeszcze wiele przede mną ale dam radę). Miałam trochę oszczędności, ale gdy stopniały sięgnęłam po kredycik. Ogromne to wyrzeczenia.. ale jaka satysfakcja... w końcu już widzę wszystkie pomieszczenia w realu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

• 2 months później...