mundzia 14.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam!! No Kostrzyn to dobrze wiem gdzie jest budujemy całkiem niedaleko, przed Pobiedziskami, ale jesli bedziesz chciala, to mamy jedna ekipe z Kostrzyna, nie droda i dobrze robia, właściwie od A do Z i moge polecic jesli chcesz, to wysle Ci namiary na priv (myslę... ze tę naszą pogawedke powinnysmy na priv przeniesc, bo tu nie pasuje do wątku ) Pozdrawiam i czekam na widomośc na privie :) mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 15.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ok, wysyłam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i jego domek 29.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 witam, masz na myśli dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 11.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Hej ja mam 23 lata takze na forum jestem jednym z mlodszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 11.12.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 a ja mam 27 lat, mąż 34. Budowę rozpoczeliśmy w maju 2004 r.; a teraz przed świętami się już wprowdzimy do naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 09.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 heheh mam 20 lat/ nawet jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tewas 22.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 To ja tu wcale się nie będę pokazywał bo mam 51 lat skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatka303 28.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 To ja tu wcale się nie będę pokazywał bo mam 51 lat skończone Hej, hej Tewas, nie wygłupiaj sie. Zaglądaj tutaj ... ja mam 59 lat, małżonek skończy 64 i wcale nie czujemy się takimi staruszkami, choć mamy już wnuki dla których przede wszystkim zdecydowaliśmy się na budowę... To bedzie nasza druga budowa. Pierwszy nasz dom zaczęliśmy budować, gdy córcia miała 1 rok. Teraz jej dzieci mają 8 i 11 lat 1 sierpnia 2005 geodeta zrobił pomiary na budynek, 1 września zalewaliśmy ławy pod fundamenty (2 gruchy) pod koniec pazdziernika zakończyliśmy sezon 2005. - gotowe fundamenty, zabezpieczone przed zimą zasypane. I wszystko zrobiliśmy sami, we dwoje, tylko szwagier parę dni pomagał donosząc bloczki,. W miedzy czasie zakładaliśmy ogród, wykańczaliśmy letni domek, który postawiliśmy na działce, żeby było gdzie mieszkać a nie dojeżdżać codziennie 20 km. Na pewno znajdzie się tu wielu sceptyków i niedowiarków, ale to ich problem.To jest mój pierwszy post i dlatego zasadnicze pytanie... przyjmiecie nas do Waszego grona... młodzi gniewni? Mamy tyle zapału, czasu, wiary w siebie, że niejednego z Was możemy obdarzyć. Oby tylko zdrowie dopisało, ale z tym nie jest najgorzej. Ruch, świeże powietrze, wysiłek (mam takie bicepsy od noszenia wiader z zaprawa i machania kielnią, że nie muszę chodzić na żadną siłownię. Ide zwiedzać inne wątki tego Forum, narazie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleo7 21.09.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Czesc wszystkim, bardzo fajnie sie czyta wasze wypowiedzi.wlasnie niedawno sie zalogowalam na forum.mam 26 lat i od trzech lat prowadze budowe domu jednorodzinnego samodzielnie.nie dostalam zadnego spadku hi!za to prowadze inwestycje sposobem gospodarczym czyli na biezaco.jestem na etapie stanu surowy otwarty.niedawno wyprowadzili mi kominy i wstawili okna dachowe do tego dojdzie wykonczenie podbitki i rynny i na ten rok okna zostana zabite dechami...do przyszlego roku oczywiscie jedyne co moge powiedziec na dzisiaj to ze budowac zawsze sie warto i nie zaluje tego ze podjelam taka decyzje aczkolwiek byly trudne dni ale nie ma co sie zniechecac... w sumie na forum nieznam nikogo ale jestem nadzieii ze to sie zmieni,wiec pozdrawiam was goraco i milego budowania basia z sieroszowic pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 22.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Czy klub dwudziestoparolatków jeszcze istnieje? Jesli się da, to się zapisuję.Mam ćwierć wieku za sobą a fundamenty przed sobą.Pozdrawiam młodych!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A czy ja do tego klubu mogę? Oboje z mężem dobijemy niedługo ćwierćwiecza, a w dorobku mamy stan surowy otwarty. Dzieci - brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts