Agi-Kal 26.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 A tu proszę o wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.07.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jestem pierwsza!Jakie planujecie ocieplenie na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 29.07.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witaj Josephine!Miło Cię znowu widzieć.Co do ocieplenia, to tak samo jak Wy,wełna 15-tka oraz 5-tka , folia i rigips.Od razu też gipsujemy czyli na gotowo pod malowanie.Jak tylko zaczną to wkleję zdjęcia.Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 31.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Melduję się w nowych komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witaj Agi-Kal, Bardzo fajny domek postawiłaś W ogóle to jestem pełna podziwu, bo wyczytałam, że w zasadzie to sama tego dokonałaś - mąż na kontrakcie, a Ty z trójką dzieci i do tego na etacie. Dzielna kobitka z Ciebie No, i że miałaś cierpliwość do tego pana Wicka, to już w ogóle medal... Mam nadzieję, że uda Ci się w końcu znaleźć przyczynę dla której komin ciągle przecieka i ze spokojną głową będziesz mogła realizować kolejne etapy. Tak jak pisałam u siebie w komentarzach, wizyta rzeczoznawcy jest chyba niezbędna. Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 04.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam się Rzeczywiście podobne mamy domki - przynajmniej z zewnątrz. Tylko coś się w Twoim dzienniku rozmieszczenia pomieszczeń dopatrzyć nie mogę A to jest projekt indywidualny na bazie "Kryształu" ING, czy coś zupełnie z innej bajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Halooo Halooo . No prosze proszę. Ja żyję obijałam się na urlopie, ale już jestem. Musimy kiedyś się gdzieś spotkac. Postępy jak widzę ekspresowe. Super. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 05.08.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Asiek i JacuśDziękuję za odwiedzenie mojego dziennika.Co do projektu to na pewno jest to projekt indywidualny. Jest on na bazie projektu " Dom w prymulkach". Ze względu na to, że nasza działka jest za wąska, pan architekt musiał pozmieniać co nie co. I tak na dole jest : garaż, kotłownia, holl, kuchnia, łazienka, spiżarnia pod schodami, salon i sypialnia. Góra zajmuje 3 sypialnie, garderoba i łazienka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 05.08.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witaj Kawika. No tak właśnie myślałam, że zażywasz urlopu, bo dawno Cię nie było.Mam nadzieję, że nadrobisz zaległości i powiesz co słychać u Ciebie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 05.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tak czytam i czytam, i zatanawiam się dlaczego ty jeszcze tego Pana Wicka nie rzoszarpałas na szczępy Naprawdę chciałabym miec tyle wytrwałości i cierpliwości co ty. Jestem pełna podziwu, że sama (tzn. z mężęm ale na odleglośc ) musisz nadzorowac postępy budowy. Trzymam za Was kciuki I NIGDY WIĘCEJ PANA WICKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jutro przyjeżdża mój mąż, ale szczęściara jestem no nie? No to masz super prezent na urodzinki. Urlop i jeszcze mąż na dokładkę ... A glazura nie zając, nie ucieknie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.08.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 STO LAT STO LAT Niech Żyje żyje nam.... http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/21258_szampan_butelka_lampki.jpg i kwiatuszki http://www.clik24.pl/images/gify/milosne21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 To ja się podpinam pod powyższe Duża rośnij Agatko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mąż to Cię chyba z ramion nie wypuszcza??????? Żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Agi-Kal, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Nieważne ile skończyłaś, ważne na ile się czujesz Energię masz w każdym razie osiemnastki Oglądałam fotki poddasza. Jaką grubość wełny między krokwie dałaś? Widzę, że drugiej warstwy na krokwie nie dawałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 11.08.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dziękuję bardzo Kawika, Betina i Elena.dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 11.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ElenaGrubość wełny na poddaszu to 15-tka oraz na wierch 5-tka.Na zdjęciach tego nie widać, ale ogólna grubość to 20 cm wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No proszę proszę , nareszcie Paniusia się odezwała. Ładnie to tak długo milczeć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 12.08.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Kawika! No tak, trochę się opuściłam, mało czasu, ciągle coś, ale nadrobię, nadrobię obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Elena Grubość wełny na poddaszu to 15-tka oraz na wierch 5-tka. Na zdjęciach tego nie widać, ale ogólna grubość to 20 cm wełny. No to ok, na zdjęciach widać tylko tą 15-tkę, dlatego panikować chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts