Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja przyszłam trochę namieszać z tą kuchnią...jesteś przekonana, że zlew zaraz przy lodówce to jest to? Mnie osobiście to by nie pasowało :roll: mam w zwyczaju zawsze coś obok lodówki położyć przy wkładaniu albo wyjmowaniu...ale widzę, że już kucie było pod ten zlew, to chyba niepotrzebnie głowę zawracam :oops:

Witaj Amtelko!

Masz rację z tym zlewem przy lodówce, to nie jest najlepszy pomysł, ja chciałam zlew w rogu, narozny , ale małż sie uparł, ze więcej blatu roboczego będzie i że będzie nie wygodnie myć naczynia przy zlewie naroznym, chocby ze względu na szafki na zlewem i tak dałam sie przegadać.

Teraz to juz i tak musztarda po obiedzie bo juz jest skute.

Witaj parafianko!!!!!

Zobacz jak Ty masz ładnie, dużo więcej masz zrobione niz my i nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie pan kafelkarz, i zacznie sie coś dziać, a ile jeszcze przed nami.

Ważne żeby dobrze sie mieszkało, a ostatnio sąsiadka obok mojej działki dała mi wskazówki na których sąsiadów uważać, których omijać a których mieć na dystans, no ciekawie sie zapowiada.

Dobrze że nikogo tam nie znam.

Kawika a miałaś juz jakies spięcia z sasiadami?

najbardziej to mnie interesuje dyrekcja w szkole bo będe tam dziecko przepisywać a słyszałam, że z ksiedzem parafianie też mają kłopoty.

z sąsiadem a raczej jego teściem, ale ten młody jest spoko

ty mnie z tym księdzem nie strasz bo Wiktor do komunii w tym roku

a do szkoły jadę w przyszłym tygodniu właśnie w sprawie Wiktora więc si e przekonam co i jak