sylwiapaweł 07.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Uuuuu kochana, u Was to się dopiero dzieje!! Na tym etapie to dzień po dniu widać różnicę - oczywiście jeśli ekipa chętna do roboty Mam nadzieję, że dekarz się spisał i cieknące kominy już definitywnie ogarnięte. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Hej Agatko .....Mam płytki w kolorze seledynowym, więc wybrałam fugę w kolorze miętowym.. Delikatny zielony kolorek, silikon ok, zgadza się a fuga niestety nie. Ten kolor jest trzy razy ciemniejszy od wzornika co daje kolor turkusowy, a więc prawie ze błękitny. I co mam robić, w sklepie powiedzieli mi, że mogę reklamować, ale na wzornikach jest uwaga, która mówi, że kolory mogą się nieznacznie róznić. Nie wiem czy bawić się w tą reklamację, czy nie ale jednak ta fuga gryzie się z płytkami. Jeśli uznaliby tę reklamację to przyślą barwnik, który zapuszcza sie barwnikiem na fugę. Wszystko zależy od tego czy bardzo ci ta różnica przeszkadza. Jeżeli masz się przez długi czas gryźć, że to nie jest to o co chodziło to cóż ci szkodzi zareklamowac. Jeżeli uznają to dobrze. Jeżeli nie to ...... trudno. Jest tylko kwestia jak długo trzeba czekać na takową reklamację i czy ten okres oczekiwania nie zaburzy rytmu pracy glazurnika. Ja bym reklamowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jakiś czas mnie tu nie było a tu proszę jaki postęp ! Prace wnętrzarskie idą pełną parą, aż miło popatrzeć Jestem bardzo ciekawa jak się sprawa reklamacji zakończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 15.11.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Poczekaj, poczekaj, za niedługo i u Ciebie będzie się działo.Piękny domek.Dziękuje za odwiedzenie mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Doberek Prosze jakie postępy i garaż i hol super ps. proboszcz parafii - sprawia wrażenie normalnego, rozmawaiłam z nim nawet więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 17.11.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A Doberek! No to fajnie, jestem spokojna, bo wiele rzeczy słyszałam, a tu jednak najlepiej przekonać się na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Agi, i co pracownik Mapei miał do powiedzenia? A Ty i tak jesteś do przodu obojętnie co powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ha, pisałyśmy w tym samym czasie...Czy Ty czytasz w moich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 17.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Wiesz co, ale czuję jednak niesmak. Po co ten wzornik jest na sklepach.????? Gośc tłumaczy się , że nikt do tej pory nie zgłaszał reklamacji, a ja mu mówię, ze przypadkowo dowiedziałam się, że mogę zgłosić, bo pewnie kazdy mysli, tak jak ja, że jak jest fuga juz na ścianie to dupa blada. Cóż, pewnie przeżyję, mój stary twierdzi, że taka się mu podoba i może zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Agi-Kal, dawno nie zaglądałam a tu takie postępy Gratuluję tempa! W dodatku jak przeczytałam ile zapłaciłaś glazrunikowi to musiałam kilka razy sprawdzać, czy dobrze widzę - u nas są ceny takie, że więcej mnie kosztowała robocizna za garaż i kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Stwierdził jednym tchem, że wina leży po stronie glazurnika bo dał za dużo wody do fugi, co spowodowało odbarwienie Jakoś mało mnie przekonuje to tłumaczenie. Ale przynajmniej dostaniesz barwnik. Czy go zastosujesz czy nie zależy już tylko od Ciebie. Cóż, pewnie przeżyję, mój stary twierdzi, że taka się mu podoba i może zostać. I to lubię w facetach. My sie trzęsiemy nad byle pierdołą a u nich pełny luz. Czy fuga lazurowa, czy zielona - żadna różnica Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 18.11.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj Betina, Elena, Amtla, kawika.Dzięki za odwiedziny w moim dzienniku! Bardzo , bardzo dziękuję za pochwały, mnie też się podoba.Elena to prawda, że w każdym rejonie Polski są inne ceny materiałów, a także robocizny.Ktoś tu kiedyś w swoim dzienniku pisał, że robocizna wystawienie domku jednorodzinnego 150 m kwadr. bez pokrycia dachu to tylko 45 tys. zł i był wniebowzięty że tak mało, u nas jakby majster podał taką cenę to kazalibyśmy mu popukać się w główkę, bo za 25 tys. wiele firm wykona właśnie w tej cenie. betina!Wiesz co mam to już gdzieś, nie będę się stresować bo szkoda nerwów. przeżyję.Byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wiesz co mam to już gdzieś, nie będę się stresować bo szkoda nerwów. przeżyję. Byle do przodu. Od jakiegoś czasu też macham reką na wkurzajace mnie niedoróby. Mniej się denerwuję, bardziej żal mi, że coś za co płacę nie do końca spełnia moich oczekiwań. Maż stwierdził, że niestety, ale nie ma fachowca, po którym nie trzebaby czegoś poprawiać.( Ale za to ilez to nowych umiejetności nabył mój małżonek ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/76fcb5c11d2754db637cbbac8076d092,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 To i ja się przywitam. Miło mi że zajrzałaś do mnie My tez tak planujemy około wakacji sie przeprowadzić, bo od wrzesnia dzieci już do przedszkola w innej miejscowosci pójdą, więc MUSIMY. Zaraz polecę obejrzeć Twój dziennik, podobno duzo rzeczy sie tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 10.02.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki za odwiedziny! Będę tez zagladać do Ciebie.Mój syn też zaczyna gimnazjum w nowej szkole po wakacjach.czasu nie wiele, a tyle jeszcze do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Hejaka Ale Cię dawno nie było Jak tak patrzę to wcale wiele nie masz do zrobienia żeby się wprowadzić Pewnie częściej będziemy się spotykać. Muszę któregoś dnia poszukać tego Twojego domku, zebym wiedziała gdzie na kawę będę chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 O Agi-Kal przebudziła się z zimowej drzemki i odkurza dziennik http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/phil/phil_19.gif http://images36.fotosik.pl/146/e5e18ba0455b812fmed.jpg Fajne som! Fajne!Mniej fajne jest tylko to, że kurz uwielbia zatrzymywać się w tych zagłębieniach przy szybce. Ale co tam! Ściereczka i te sprawy ......Pozdrawiam Nie chcę sie wtrącać, ale na Twoim miejscu usunęłabym taśmy z okien, później może być z nimi trochę zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 11.02.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Do kawika! Zaproszenie na kawę cały czas aktualne, do zobaczenia!!!! Do betina! Witaj betinko, aha Ty masz takie same drzwi jak ja, kolor chyba tez ten sam, a co do tych taśm , to pan malarz mówił, żeby nie ściagać, zapytam go jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts