carolin_e 27.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam gorąco forumowiczów Ponieważ dopiero zaczynam na forum, możliwe że błędnie lokuje swój post. Mianowicie, poszukuje firmy budowlanej dla domku z bala. Mój wymarzony projekt to milicz drewniany z tym że bal 16. Tak jak na początku, jestem na etapie poszukiwań firmy budowlanej, zbieram informacje o kosztach budowy do stanu pod klucz jak i bez wykończeniówki. W ostatni weekend odwiedziłam wioske domów modelowych i wrażenie zrobił na mnie domek firmy jazbad ale nic o nich nie wiem. Może ktoś coś słyszał i podpowie ale najważniejsze teraz dla mnie to solidna firma i mam nadzieje na jakieś podpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 27.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jest tu firm jak mrówek, sami się zgłoszą na to ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolin_e 27.07.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 tak tylko mi chodzi o prywatne opinie tych którzy już postawili są zadowoleni i z czystym sumieniem mogą polecić firmę. Przeglądałam kilka ofert ale nie chce kierować się tylko ceną, szukam opinii ludzi doświadczonych, od kogo trzymać się z daleka czy w co warto inwestować. Jak to jest z tą firmą z Istebny? czy ktoś budował z Jasbad z Konstancina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 27.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 może zacznij od (100) stron balowych http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3522104#3522104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts