Ula Duplicka 27.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam wszystkich. Jestem nowa na forum, więc wybaczcie mi moje grzeszki, które będę popełniać. Poszukuję osób, które budują lub mają zamiar budować według projektu muratora M73 zachód słońca. My z mężem jesteśmy na etapie wyboru projektu. Z chęcią podzielę się spotrzeżeniami na temat zachodu słońca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nijoss 19.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 witam pani ulo ja tez przymierzam się do tego projektu zachód słońca i w tej chwili sprawdzam materiały na fundamenty ile stali mi będzie potrzebne nie widze zbyt wielu osób z tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiat 21.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam! Ja również zdecydowałam się na wybór tego projektu! Napiszcie proszę czy planujecie wprowadzić jakieś zmiany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nijoss 21.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 witam ten projekt jest tak idealny ze nie potrzeba żadnych zmian ale z tego co widzę to jest nowy projekt i chyba raczej jeszcze nikt nie zaczął budować i nie ma żadnych realizacji do wglądu. Ale co poczekamy zobaczymy teraz możemy się pościgać z budową i chwalić kto co zrobił. pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek79 03.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jestem tu nowy ,witam wszystkich. Ja już zdecydowałem sie na ten projekt i jestem z budową do piero na etapie uzyskania pozwolenia na budowę. Projekt hmmm my w nim duz zmieniliśmy ale nie zeby tych zmian projekt potrzebował z wad to: wykusz musi być wieksze gdyz okna są za wąskie, w łazience na dole jest skos od schodów, w pokojach na piętrze przy jaskółkach są słupy drewniane. to takie moje uwagi. Zmiany które my robiliśmy są znaczne np. niema pomieszczenia gospodarczego gdzie ma stac piec, jest ono połączone z łazienką, a piec zszedł piętro niżej czyli do piwnicy którą dołożyliśmy. Zmieniono klatke schodową, przesunięto komin gdyż stałby na środku łazienki, zwiększono wykusz tak zeby weszły okna 60tki, słupy w pokojach na guze beda zlikwidowane (zostanie zmieniona konstrukcja podorowa dachu). To tak z grubsza. Do budowy przymierzamy sie lada moment:) ale w tym roku tylk piwnica,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5283 13.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 czy ktoś buduje m73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga0706 31.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 MANIEK 79 MAM PYTANIE ILE KOSZTOWAŁY CIĘ ZMIANY W PROJEKCIE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robimen 03.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 WITAMY:) MAMY PYTANIE ODNOŚNIE CENY ZMIANY W PROJEKCIEA DOKŁADNIE CHODZI NAM O KONSTRUKCJĘ PODOROWĄ DACHU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 WKLEJCIE LINK Z PROJEKTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek79 18.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 aga0706 zmiany w projekcie kosztowały mnie 1700zł gdybym mial to robić od nowa pokazł bym tylko projekt z internetu i powiedzial co ma byc, a tak 1000zł w plecy:). robimen zmiany konstrukcji w dachy bedzie dokonywał w trakcie budowy mój cieśla bez planów bo trzeba tylko zlikwidować słupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek79 18.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_stg 21.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hej Czy ktoś buduje z pomorskiego ? Czy ktoś ma jakies fotki? Jakie są koszty wybudowania tego domku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efwoj 09.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Maniek79 czy możesz podać (może być na PW) koszt wykonania i wymiary Twojej piwnicy?Czy może ktoś podesłać zdjęcia stanu surowego? będę wdzięczny, pozdrawiam,Wojtek i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liberator1 13.09.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 WitamJestem tu nowy. Jestem w trakcie budowy zachodu slonca. Mam juz stan surowy prawie zamkniety. Sciany, dach z papy i okna bez bramy garazowej. Dotychczasowy koszt to ok 150 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta83 21.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam serdecznieMy z mężem również przymierzamy się do tego projektu. Czy moglibyśmy prosić o zamieszczenie kilku zdjęć?Czy wprowadzaliście w swoim domku zmiany?W jakim mieście wybudowaliście swój domek? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzmet 17.10.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ten projekt także zwrócił moją uwagę. Ma ciekawy rozkład i do tego garaż 2-stanowiskowy, na czym mi zależy. Mała prośba do budujących-dzielcie się na forum swoimi uwagami i zamieszczajcie zdjęcia. A może ktoś z was buduje w Wielkopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_zieba 18.11.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Podjęliśmy z mężem decyzję o budowie tego domku, zależy mi na wszelkich uwagach odnośnie projektu oraz zdjęciach z realizacji. Dla ilu osobowej rodziny budujecie ten domek? W jakim położeniu będzie on usytuowany na waszej działce? My na razie musimy dokładnie wymierzyć działkę, gdyż nie wiadomo czy się na niej zmieści. Chcieliśmy zrezygnować z bocznego balkonu i wykuszu ale nie wiem, czy domek nie straci wtedy dużo na swym uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczoor 12.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Witam!Po przejrzeniu kilkudziesięciu projektów, Zachód słońca jak na razie jest moim faworytem. Będę więc śledził ten wątek i na pewno pomocne będą Wasze uwagi dotyczące realizacji tego projektu. (jeżeli chodzi o podjęcie ostatecznej decyzji) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczoor 09.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam, to znowu ja. Widzę ze jakos wątek umarł. Czyżby wszyscy zrezygnowali z tego projektu? A może to tylko zimowa przerwa... Przejrzalem kilkanaście kolejnych projektów i nadal Zachód Słońca pozostaje faworytem, aczkolwiek pojawila się konkurencja np. http://archi-projekt.com.pl/index.php?mod=main&scr=main&evt=showDetails&id=676.Pozdrawiam, może ktoś tu w końcu zajrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_zieba 18.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja tu zaglądam regularnie i niestety cisza w eterze. Czy nikt nie ma zdjęc z realizacji projektu, aby się nimi pochwali na forum?? Wieczoor ten projekt który znalazłeś faktycznie zbliżony do zachodu słońca, ale mnie osobiście nie podoba się rozkład pomieszczeń, a przede wszystkim oddzielona kuchnia. Powiem Ci, że także znalazłam kilka podobnych projektów, ale jak to mówią "pierwszy najlepszy" i chyba przy nim zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts