peilin 04.12.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Zastanawiam sie nad rodzajem okien. Podobaja mi sie drewniane, ale... Przeraza mnie problem malowania co 5 lat z zewnatrz, a jeszcze sie okazalo, ze okna w moim domu nie beda w naturalnym kolorze drewna. architekt radzi zdecydowac sie na plastykowe, bo podobno drewniane malowane na kolor jeszcze szybciej sa do malowania niz te impregnowane. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.12.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Wybrałem profil PCV- Gelan, jako jeden z niewielu ma aprobatę ITB na kolor zewnętrzny... Zerknij do wątku ,,Szukam dobrych okien" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 05.12.2003 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Dzieki, sprawdze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 a ja mam okna Ferno drewniane w kolorze sipo, sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.12.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Wybrałem profil PCV- Gelan, jako jeden z niewielu ma aprobatę ITB na kolor zewnętrzny... Zerknij do wątku ,,Szukam dobrych okien" nie pamiętasz na której stronie? ten wątek jest taki długi, że trudno w nim coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts