Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja korzystam głównie z [ moderowano - reklama ] i [ moderowano - reklama ]. Czasami zerkam też na różne blogi, na przykład: [ moderowano - reklama ] albo [ moderowano - reklama ] :wiggle:

[ od moderatora - fabryka, studio, dwa blogi reklamowe - w pierwszym poście ]

Regulamin Forum, pkt 2.4.b

• Odpowiedzi 669
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja korzystam głównie z [ moderowano - reklama ] i [ moderowano - reklama ]. Czasami zerkam też na różne blogi, na przykład: [ moderowano - reklama ] albo [ moderowano - reklama ] :wiggle:
spamer
W ogole mam wniosek, zeby mogły polecac osoby z minimum 100 postami. Mam dosyc nachalnym spamerów, którzy dziwnym trafem piszą 1 post i już maja sklepy do polecenia. Urzadzamy na końcu, naprawdę udzie zdażą cos napisac wczesniej
Ej, wypraszam sobie! Dopiero co się zapisałam i nie zdążyłam sobie "nabić puli". A ogólnie, to myślałam, ze tu można podać link, skoro ktoś pyta o adresy sklepów internetowych!!! Co miałam podać adresy ich fabryk?? :mad: Jak ciągle tu siedzisz, to myślisz, że masz większe prawo do zamieszczania tu czegokolwiek niż ja? Żadnego takiego zapisu w regulaminie nie widziałam
Ej, wypraszam sobie! Dopiero co się zapisałam i nie zdążyłam sobie "nabić puli". A ogólnie, to myślałam, ze tu można podać link, skoro ktoś pyta o adresy sklepów internetowych!!! Co miałam podać adresy ich fabryk?? :mad: Jak ciągle tu siedzisz, to myślisz, że masz większe prawo do zamieszczania tu czegokolwiek niż ja? Żadnego takiego zapisu w regulaminie nie widziałam
ale zapis o spamie pewnie i owszem? dziwnym trafem to jedyne miejsce gdzie 1 post to polecenie, a ja mam juz dosyc sprytnych firm
Do 100 komentarzy mi niewiele brakuje, ale szczerze polecam sklep plytki24.pl. Radzę tylko wcześniej do nich zadzwonić czy faktycznie płytki są dostępne. Zamówiłam 80 metrów kwadratowych gresu w niedzielę, a już w środę były u mnie. Super sprawnie.

Też nie mam tych 100 postów i pewnie długo nie będę miała, dlatego polecę bez linka http://artdecor24.pl - wszyscy pisali więcej o wykończeniach, a to jest taki trochę niszowy sklep z dekoracjami wnętrz - stylowymi.

Odnośnie kurierów to ten sklep korzysta z usług Siódemki - nie miałam jeszcze problemu. Mam za to paskudne doświadczenia z DHL-em, który wrzucił mi paczkę do szafki na klatce i przyczepił kartkę do drzwi z taką informacją - żenada...

Edytowane przez Niebiesko
cały czas robi mi się link jak go nie chcę, wystarczy zwykły tekst z adresem strony

W zeszłym tygodniu zamówiłam: zestaw porcelanowy do herbaty, pojemniki porcelanowe do kuchni i szklany półmisek :)

Jeśli się pytasz o meble, to jeszcze u nich nie zamawiałam, na razie nie mam gdzie ich wstawić. Gdybym miała tylko ogród to na pewno też bym coś jeszcze dokupiła z tych prowansalskich dekoracji :)

Jeśli chodzi o łazienki to korzystam z pobliskich megałazienek - przedewszystkim rewelacyjne doradztwo na miejscy i brak kłopotów z reklamacjami i tym podobnymi historiami. Meble ostatnio dość często kupuje w kelmanie - fajna obsługa choć trochę za dużo maili ślą :) Za jakiś czas napiszę gdzie agd bo teraz to już chyba ktoś mógłby się zdenerwować że tyle linków :p
Evie,

podaj miasto: u mnie UPS jest jedyną firmą kurierską, na którą nie można narzekać...

Współpracujemy z UPS od ponad dwóch lat i jak dotychczas nie mieliśmy ani jednej reklamacji od klientów dotyczącej uszkodzenia towaru podczas wysyłki. 95% paczek dochodzi na następny dzień od wysłania. Jak na razie (odpukać) wszystko OK :)

• 1 month później...
Zakupu karniszy dokonałam w http://dekosystem.com.pl/ - wybrany model to Karnisz apartamentowy prostokątny dwubiegowy inox szczotkowany 2012 - gorąco mogę polecic i produkt i sprzedającego - profesjonalnie odpowiadał na wszelkie moje pytania dotyczące karnisza, sposobu jego montażu etc. Jesteśmy bardzo zadowoleni z produktu który już został zamontowany. Wysyłka bardzo dobrze zabezpieczona i bardzo sprawnie nadana. Polecam!
Ja z kolei mam zaufanie do firmy Max-Fliz. Mają oddziały w Krakowie i Wrocławiu, a także sklep internetowy. Rzeczy niebanalne, a gdy nie mam natchnienia na coś nowego - służą fajnymi aranżacjami. Polecam ;)
  • 2 weeks później...
Tutli_putli,

weszłam na stronę tych torebek i..... oczywiście, zamówiłam jedną, hahahaha !

REWELKA, piękne są !!!

Ach, przecież coś mi się od życia też należy - robię na tej budowie i robię... oszczędzam i oszczędzam... :evil:

Już straciłam poczucie, że jestem kobietą !

:p

Taaaaaa, ta torebka z pewnością mi poprawi humor...

:wink:

Pozdrawiam !

Przez Was ja też weszłam na te torebki, są cudowne ..... forum budowlane:D

www.dekoria.pl ceny są nieporównywalne ze sklepowymi, a rolety rzymskie rewelacja.

[podejrzana reklama]

Edytowane przez joliska