Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 669
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z ciekawości weszłam na polecany meblosklep i... nie zauważyłam nic ciekawego więc w czym ta fajność się przejawia jak potrzebuje np. lóżka a wybór... prawie zerowy...inne meble też nie rzucaja na kolana ale pewnie rzecz gustu..tylko chcemy tu sklepów nie reklamowanych przez siebie/pracowników itp a takie w których robiliśmy zakupy i się sprawdziły...

A ja polecę sprzedającego Moldovic na allegro (sklep Ładny Domek, ale sprzedają tylko przez allegro) . Kupowałam płytki do łazienki, Casalgrande Meteor. Oszczędziłam ok. 50zł na metrze płytek ( w porównaniu z ceną w sklepie stacjonarnym) i chyba ok. 20zł na dekorze.

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1283604

okapykuchenne.pl tutaj zamawiałem okap - zdecydowałem się głównie ze względu na możliwość konsultacji z fachowcami, bo średnio się na tym znałem. Ze sklepu jestem jak najbardziej zadowolony. Wszystko bez problemów.

AGD i RTV poza sklepami stacjonarnymi i allegro kupowałem też na mixmedia.pl Ceny są bardzo korzystne. Z dostawą też nie było problemów. Z czystym sumieniem mogę polecić.

dekoria.pl tutaj żona zamawiała narzuty i zasłony. Również bez problemów. Szybko i sprawnie, więc polecam.

• 2 weeks później...
ja obecnie testuje 2 sklepy:

http://www.goldgres.pl

http://www.łazienkaplus.pl

na razie irytujący jest okres oczekiwania na niektóre produkty, ale ceny są sporo niższe od zwykłych sklepów, po realizacji zamówienia wydam opinie.

A ja swój klinkier w goldgres dostałam ekspresem, byłam wręcz zszokowana :lol:

Goldgres - pomimo okresu oczekiwania, spowodowanego brakiem części towaru (internetowa informacja o ilości dostepnych paczek w 1 przypadku była błędna) ogólnie jestem zadowolona z obsługi, e-mailowo informują o każdej zmianie statusu zamówienia, można odebrać towar osobiście i zapłacić kartą nawet, panowie z magazynu pakują towar wózkiem do samochodu (wskazówka - za palete się nie płaci!), nie wyobrażam sobie towar dużej wagi pakowac ręcznie, dałam jednemu napiwek za obsługę, mimo że próbował wprowadzić mnie w błąd kręcąc że paleta nie jest za darmo, ale w sumie wszyscy byli sympatyczni i pomocni, magazyn mają olbrzymi, ciężko tylko do nich trafić bo numery są pokręcone! Podsumowując polecam za korzystne ceny i szybki czas realizacji!

Łazienka plus - dzisiaj przyjechał kurier z siódemki, wszystko ok, minusem jest długi okres oczekiwania na zaksięgowanie wpłaty przelewem, dziwne że płatność mtransferem jest droższa od przelewu, ceny mają korzystne i pewnie dlatego tyle klientów, Pani z magazynu mówiła, że ledwo nadążają z pakowaniem towaru. Na przycisk do geberytu okres oczekiwania wynosił 2 tygodnie dlatego niestety zrezygnowałam, boje się pomyśleć ile czeka się na większe produkty np wanne, brodzik.

bo planuje jeszcze u nich większe zakupy ale już ich transportem, a wtedy można za pobraniem. Podsumowując polecam za korzystne ceny, minus za okres oczekiwania.

Kupilam plytki w sklepie modnalazienka http://www.modnalazienka.pl/ swietny kontakt mailowy z panem Marcinem .... zamowienie zrealizowane expresowo , plytki dostarczone zostaly w doskonalym stanie :yes: zdecydowanie polecam .