Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja korzystam głównie z [ moderowano - reklama ] i [ moderowano - reklama ]. Czasami zerkam też na różne blogi, na przykład: [ moderowano - reklama ] albo [ moderowano - reklama ] :wiggle:

[ od moderatora - fabryka, studio, dwa blogi reklamowe - w pierwszym poście ]

Regulamin Forum, pkt 2.4.b

• Odpowiedzi 669
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej, wypraszam sobie! Dopiero co się zapisałam i nie zdążyłam sobie "nabić puli". A ogólnie, to myślałam, ze tu można podać link, skoro ktoś pyta o adresy sklepów internetowych!!! Co miałam podać adresy ich fabryk?? :mad: Jak ciągle tu siedzisz, to myślisz, że masz większe prawo do zamieszczania tu czegokolwiek niż ja? Żadnego takiego zapisu w regulaminie nie widziałam

Ej, wypraszam sobie! Dopiero co się zapisałam i nie zdążyłam sobie "nabić puli". A ogólnie, to myślałam, ze tu można podać link, skoro ktoś pyta o adresy sklepów internetowych!!! Co miałam podać adresy ich fabryk?? :mad: Jak ciągle tu siedzisz, to myślisz, że masz większe prawo do zamieszczania tu czegokolwiek niż ja? Żadnego takiego zapisu w regulaminie nie widziałam
ale zapis o spamie pewnie i owszem? dziwnym trafem to jedyne miejsce gdzie 1 post to polecenie, a ja mam juz dosyc sprytnych firm

Też nie mam tych 100 postów i pewnie długo nie będę miała, dlatego polecę bez linka http://artdecor24.pl - wszyscy pisali więcej o wykończeniach, a to jest taki trochę niszowy sklep z dekoracjami wnętrz - stylowymi.

Odnośnie kurierów to ten sklep korzysta z usług Siódemki - nie miałam jeszcze problemu. Mam za to paskudne doświadczenia z DHL-em, który wrzucił mi paczkę do szafki na klatce i przyczepił kartkę do drzwi z taką informacją - żenada...

Edytowane przez Niebiesko
cały czas robi mi się link jak go nie chcę, wystarczy zwykły tekst z adresem strony

W zeszłym tygodniu zamówiłam: zestaw porcelanowy do herbaty, pojemniki porcelanowe do kuchni i szklany półmisek :)

Jeśli się pytasz o meble, to jeszcze u nich nie zamawiałam, na razie nie mam gdzie ich wstawić. Gdybym miała tylko ogród to na pewno też bym coś jeszcze dokupiła z tych prowansalskich dekoracji :)

Jeśli chodzi o łazienki to korzystam z pobliskich megałazienek - przedewszystkim rewelacyjne doradztwo na miejscy i brak kłopotów z reklamacjami i tym podobnymi historiami. Meble ostatnio dość często kupuje w kelmanie - fajna obsługa choć trochę za dużo maili ślą :) Za jakiś czas napiszę gdzie agd bo teraz to już chyba ktoś mógłby się zdenerwować że tyle linków :p

Evie,

podaj miasto: u mnie UPS jest jedyną firmą kurierską, na którą nie można narzekać...

Współpracujemy z UPS od ponad dwóch lat i jak dotychczas nie mieliśmy ani jednej reklamacji od klientów dotyczącej uszkodzenia towaru podczas wysyłki. 95% paczek dochodzi na następny dzień od wysłania. Jak na razie (odpukać) wszystko OK :)

• 1 month później...
Zakupu karniszy dokonałam w http://dekosystem.com.pl/ - wybrany model to Karnisz apartamentowy prostokątny dwubiegowy inox szczotkowany 2012 - gorąco mogę polecic i produkt i sprzedającego - profesjonalnie odpowiadał na wszelkie moje pytania dotyczące karnisza, sposobu jego montażu etc. Jesteśmy bardzo zadowoleni z produktu który już został zamontowany. Wysyłka bardzo dobrze zabezpieczona i bardzo sprawnie nadana. Polecam!

• 2 weeks później...
Tutli_putli,

weszłam na stronę tych torebek i..... oczywiście, zamówiłam jedną, hahahaha !

REWELKA, piękne są !!!

Ach, przecież coś mi się od życia też należy - robię na tej budowie i robię... oszczędzam i oszczędzam... :evil:

Już straciłam poczucie, że jestem kobietą !

:p

Taaaaaa, ta torebka z pewnością mi poprawi humor...

:wink:

Pozdrawiam !

Przez Was ja też weszłam na te torebki, są cudowne ..... forum budowlane:D

www.dekoria.pl ceny są nieporównywalne ze sklepowymi, a rolety rzymskie rewelacja.

[podejrzana reklama]

Edytowane przez joliska