reflexes 05.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A ja mam praktycznie całą chałupę wymalowaną Duluxem i w sumie 5 grzejników na ścianach bez okien, w tym jeden na ścianie malowanej Dekoralem. Żadnych smug nie widzę. Ściany brudzą się jak wszystkie pozostałe. 3 sezon grzewczy rozpoczęty i zero śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 05.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A to nie wiem jak to robisz bo u mnie też są smugi i po sezonie grzewczym trzeba myć ścianę. Może to zależy od konstrukcji kalafiora - ja mam żeberka i rurki. Panelowy może brudzic bardziej równomiernie i dlatego nie rzuca sie to tak w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reflexes 05.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zwykłe grzejniki konwektorowe PURMO z wylotem pionowo do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 05.11.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Znajomi maja też takie grzejniki i musieli malować po jakimś czasie. W końcu zamontowali półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 07.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mam stare żeliwne grzejniki i żadnego brudzenia przez tyle (wiele) lat nie zaobserwowałem niezależnie czym jest pomalowana ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 http://deccoria.pl/galeria,id,29877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts