magdizy 27.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Drogi Posthialu... Od roku przyglądam sie z zaciekawieniem Twojemu forum. Zawsze czekam na nowe zdjęcia i tematy, które się pojawiają wraz z nowymi uczestnikami. Tym razem i ja postanowiłam się do Ciebie zg łosić po poradę Po roku rozmyślań nad wyborem projektu idealnego dla potrzeb mojej rodziny wybrałam (jak się zapewne domyślasz) Przemyślanego. Bardzo się cieszę, że ten etap mam już za sobą . Teraz z kopyta zabieram się za wprowadzanie zmian... stąd moja prośba o przesłanie rzutów oraz kosztorysu przy okazji, gdyż muszę zmierzyć siły na zamiary. Mam również pytanie, które prawdopodobnie Cię nie zaskoczy ale zależy mi bardzo na odpowiedzi. Czy gdybyś mógł coś jeszcze zmienić w projekcie (dodać, ująć, przesunąć) to co by to było? Czy jesteś zadowolony z funkcjonalności domu? Czy patrząc z perspektywy czasu zauważasz, że coś mógłbyś zrobić (zaprojektować) inaczej? lepiej? Z Twojego doświadczenia korzysta wiele rodzin! Wspaniale, że wpadłeś na pomysł utworzenia forum, które żyje własnym życiem mimo, iż Twój dom już stoi Z podrowieniami M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts