Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Drogi Posthialu... Od roku przyglądam sie z zaciekawieniem Twojemu forum. Zawsze czekam na nowe zdjęcia i tematy, które się pojawiają wraz z nowymi uczestnikami. Tym razem i ja postanowiłam się do Ciebie zg łosić po poradę :oops:

Po roku rozmyślań nad wyborem projektu idealnego dla potrzeb mojej rodziny wybrałam (jak się zapewne domyślasz) Przemyślanego. Bardzo się cieszę, że ten etap mam już za sobą :D . Teraz z kopyta zabieram się za wprowadzanie zmian... stąd moja prośba o przesłanie rzutów :oops: oraz kosztorysu przy okazji, gdyż muszę zmierzyć siły na zamiary.

Mam również pytanie, które prawdopodobnie Cię nie zaskoczy ale zależy mi bardzo na odpowiedzi. Czy gdybyś mógł coś jeszcze zmienić w projekcie (dodać, ująć, przesunąć) to co by to było? Czy jesteś zadowolony z funkcjonalności domu? Czy patrząc z perspektywy czasu zauważasz, że coś mógłbyś zrobić (zaprojektować) inaczej? lepiej?

Z Twojego doświadczenia korzysta wiele rodzin! Wspaniale, że wpadłeś na pomysł utworzenia forum, które żyje własnym życiem mimo, iż Twój dom już stoi :) Z podrowieniami M

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...