mezopot 04.12.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 szukam zmywarki, 60cm szerokosci. Wybor olbrzymi... Co mozecie polecic? Atutem jest dla mnie oszczednosc i mala halasliwosc urzadzenia.Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.12.2003 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 A jaka zmywarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pikuś 06.12.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Polecam mężczyznę, może być swój, ma wymagane gabaryty, dobrze wychowany nie hałasuje i oszczędza wodę, a poza tym może świadczyć i inne usługi w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 06.12.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Polecam mężczyznę, może być swój, ma wymagane gabaryty, dobrze wychowany nie hałasuje i oszczędza wodę, a poza tym może świadczyć i inne usługi w tej samej cenie Oszczedza wode? Piszacy to mezczyzna nawet lubi zmywac, ale nie ma zludzen co do ilosci zuzywanej wody, nie mowiac juz o wodzie pozostajacej po zmywaniu na podlodze, blacie i w ogole wszedzie. Niech NZS zaswiadczy. No i zdarza mi sie zaspiewac cos przy zmywaniu, zwlaszcza po huczniejszej imprezie, wiec niehalasowanie tez odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 16.12.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Wrzuć w wyszukiwarke słowo zmywarka a wywali kilka wątków na ten temat - bedziesz mógł wybierac do woli . Ja to juz przerobiłem i zarówno przed jak i po czytaniu jestem dalej "kołowaty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts