Cybermir 27.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam,czy można zmienić wymiary okna w trakcie budowy? W moim przypadku zmiana dotyczy wysokości okna - w projekcie jest okno o wym. 118x88, a chciałbym zmienić na 148x88 (pozostałe okna na parterze mają właśnie wys. 148). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 oczywiście ,że można, zgłoś ten fakt swojemu kier.bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cybermir 28.07.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzięki za info, no właśnie kierownik budowy miał zastrzeżenia informując mnie, że mogą być problemy z odbiorem domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jest to tz zmiana nieistotna. Projektant powinien nanieść zmiany na projekcie. Przy odbiorze ksero tych zmian dołancza się do dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cybermir 28.07.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kierownik ma uprawnienia projektanta i nanosił różne zmiany w projekcie, więc też byłem zdziwiony jego wątpliwościami. Tak mi się wydawało, że jest to zmiana nieistotna - teraz jestem pewien.Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, czy można zmienić wymiary okna w trakcie budowy? W moim przypadku zmiana dotyczy wysokości okna - w projekcie jest okno o wym. 118x88, a chciałbym zmienić na 148x88 (pozostałe okna na parterze mają właśnie wys. 148). Ło rany. Ja nie mam ani jednego okna takiego jak w projekcie, a roznice siegaja do poltorejmetra szerokosci (przy oknie tarasowym) i do pol metra wysokosci Masz jakiegos leniwego kierbuda co mu sie nie chce czerwonego dlugopisa wziasc i poprawic w projekcie wymiary pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cybermir 28.07.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Oj leniwy, leniwy. Jeszcze raz dziękuję za pomocpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts